Gyártástervezés, termelésirányítás és folyamatoptimalizálás modell-alapú MES rendszerekkel az AVEVA-tól

A kifejezetten ipari szoftverekre specializálódott AVEVA vállalat MES (Manufacturing Execution System, termelésirányítási vagy gyártásirányítási rendszer) rendszere kivételes funkcionalitással — a precíz gyártástervezéstől és időszerű végrehajtástól egészen az állandó folyamatoptimalizálásig — teljes átláthatóságot és kontrollt biztosítanak a gépek, folyamatok és anyagáramlás felett. Modell-alapú kialakításuk lehetővé teszi a gyors és személyre szabott implementációt, és tökéletesen integrálódnak meglévő CMMS, WMS, ERP és APS rendszerekkel.

A hardverfüggetlen megoldás további rugalmasságot és bővíthetőséget kínál, míg a kiterjedt rendszerintegrátor hálózat garantált szakértői támogatást nyújt minden projekt szakaszban. Növelje vállalata hatékonyságát, javítsa termékei minőségét és teremtsen fenntartható üzleti modelleket az AVEVA MES rendszerrel.

Válassza az Önnek legmegfelelőbb AVEVA MES rendszert!

aveva-edge-interoperability
AVEVA Edge interoperabilitás

AVEVA MES Edge

Az AVEVA belépő szintű MES megoldása munkautasítás kezeléshez, teljes eszközhatékonyság (OEE – Overall Equipment Effectiveness) és egyedi berendezés teljesítmény méréshez.

Tovább

MES Operations

Az AVEVA MES Operations szoftver lehetővé teszi az ipari tevékenységek információ menedzsment igényének és üzleti szabályrendszerének digitalizált kezelését.

Tovább

MES Performance

Az AVEVA MES Performance szoftver a termelő üzemek teljesítmény optimalizálását a berendezések maximális kapacitás kihasználtságával teszi lehetővé.

Tovább

MES Quality

Az AVEVA MES Quality szoftver átfogó megoldást kínál a gyártó berendezések, eljárások és személyzet minőség-menedzsmentjének egységes rendszerben történő kezelésére.

Tovább

 

AVEVA Batch

Az inBatch Batch Management szoftver hatékonyan kezeli a feldolgozóiparban – elsősorban a gyógyszeriparban, vegyiparban valamint az élelmiszeriparban – található rugalmas, kötegelt műveleteket. Az ISA-88 szabvány betartásával útmutatást és áttekintést nyújt mind a receptkezelésben, mind a batch végrehajtásban.

Tovább

 

 

 

Recipe Management

Rugalmas, nyílt, más rendszerekkel könnyen integrálható receptúra kezelő rendszer, amely gyors megtérülést biztosít. Lehetővé teszi a gyártási paraméterek központi kezelését és egyszerre több helyszínre való továbbítását. A szerepkör-alapú biztonsági hozzáférésnek és változáskövetésnek köszönhetően megfelel az FDA és Euralex szabályozásainak.

Tovább

 

Workflow management

Az Archestra Workflow Management az emberi erőforrások és informatikai eszközök összekapcsolásával automatizálja és optimalizálja az üzleti folyamatokat. Hibák és riasztások esetén azonnali értesítéseket küld és megteszi a szükséges lépéseket, míg a vezetőknek személyre szabott jelentéseket továbbít. Más alkalmazások irányítására is alkalmas. A grafikus felülete könnyen testreszabható, így csak a legfontosabb információk jutnak el a munkavállalókhoz.

Tovább

 

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!