Ipari vezetékes routerek

Áttekintés:

Red Lion/Sixnet® sorozat RAM 6021 ipari routere biztonságos és üzembiztos hozzáférést biztosít távoli ipari alkalmazásokhoz. A robosztus kivitelű RAM 6021 router ideális megoldás Modbus vagy DNP3 eszközökhöz, SCADA szerverekhez, PLC-khez vagy egyéb, kemény ipari környezetben működő automatizálási eszközökhöz.

Kommunikáció:

RAM 6021 vezetéskes router natív támogatja a Modbus és DNP3 protokolokat és tartalmaz egy I/O koncentrátort a helyi érzékelők adatainak összegyűjtésére. Ekérhető 5 db 10/100Base-T(X) Ethernet porttal és 1 db RS-232 porttal. A rouetr kezeli az AT parancsokat és a soros-IP kommunikációt.

Biztonság:
Távoli hekyszinekkel folytatott biztonságos kommunikációra tervezett model. A RAM 6021 router olyan biztonsági funkciókat támogat, mint a VPN (client or server), Port Forwarding, Stateful Firewall, Packet Filtering, Data Encryption and an Access Control List (ACL).

Kezelhetőség:
Mindegyik RAM 6021 router menedzselhető helyileg vagy távolról web interfészen vagy szöveges konfiguráló felületen (CLI: command line interface). A helyi menedzselés Etherneten, soros vagy USB felületen történhet. Távoli elérés SNMP, HTTPS és SSH protokollokkal.

Tovább a gyártó oldalára!

RAM 6021
Red Lion RAM-6021M12 ipari vezetékes router
RAM-6021M12: IP67 Secure Industrial Router

RAM-6021M12 ipari vezetékes router

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!