Ipari számítógépek, panel PC-k

A világ vezető InTouch HMI-ével előtelepített ipari számítógépet vagy panel PC-t rendelve működésre kész rendszer hozható létre egyetlen lépésben. Az InTouch Panel PC a tökéletes építőelem az egységes hardver és a szoftver rendszer kialakításához. Egyedülálló, erőteljes HMI-megjelenítő platformot kínál az összes üzemi igényhez – a gyártósori kezelő felülettől a folyamatfelügyeleti alkalmazásokig.

Függetlenül attól, hogy gyártási tevékenységet folytat, hozzáadott értéket képviselő viszonteladó (VAR) vagy eredeti berendezés gyártója (OEM), az ipari számítógépek és a panel PC-k mentesítik Önt a saját tulajdonú hardverek és a funkcionálisan korlátozott grafikus interfészek csapdáitól.

AVEVA ipari számítógépek

Mitől egyediek az AVEVA ipari számítógépek?

A mindenre kiterjedő szoftver / hardver kompatibilitási teszteket a szállító előre elvégzi. Az InTouch Panel PC-k ipari környezetre készülnek, előre telepített operációs rendszerrel, illesztőprogramokkal és a gyors és egyszerű megvalósításhoz szükséges szoftverekkel, szoros integrációt biztosítva az AVEVA szoftverportfóliójához és a támogatási hálózathoz.

Az előretekintő üzemi szintű szabványosítás elősegíti a mérnöki beruházások teljes mértékű kiaknázását, lerövidíti a fejlesztési ciklusokat, nagyobb értéket teremt vállalkozása számára, és csökkenti az általános költségeket.

Főbb előnyök

 • Üzemi rekonstrukció esetén a gyors és egyszerű üzembe helyezés kiküszöböli a szoftver / hardver kompatibilitással kapcsolatos bizonytalanságokat. Az első indításkor kiválasztható az InTouch verziója, a szoftver további felhasználói beavatkozás nélkül automatikusan települ.
 • Nincs mozgó alkatrész, SSD meghajtók és a ventilátor nélküli hűtés az alapkivitel része ami jobb teljesítményt és megbízhatóságot eredményez.
 • Moduláris kialakítás és szerszám nélküli cserélhető alkatrészek a nagyobb hatékonyságért. Az ilyen egyszerű karbantartás a termelékenységet is növeli, miközben csökkenti az állásidőt és az raktározandó alkatrészkészleteket. Ez kevesebb befektetett tőkét, könnyebb karbantartást és magasabb rendelkezésre állást jelent.
 • Dedikált katasztrófa utáni helyreállítási meghajtó a mellékelt Acronis True Image-el a gyors helyreállítás és a leállási idő csökkentése érdekében.
 • Az Advance-Exchange program segíti a tartalék alkatrész költségek alacsony szinten tartását.
 • Komplett rendszer, egyszerűsített rendelési folyamat.
 • Hardver és a szoftver támogatás egy kézből.

AVEVA ipari számítógépek szélesőséges ipari körülmények között is megállják a helyüket. Háromféle kialakításban kaphatók: kompakt, standard, prémium

Mi jellemzi az AVEVA ipari számítógépeit?

Az InTouch Panel PC-k SSD-s érintőképernyős számítógépek cserélhető egységekkel, amelyek mind a standard, mind a prémium termékekskálán elérhetőek. Ez elősegíti a szabványosítást azonos  megjelenítési felületen mind az üzemi szintű alkalmazások, mind a felügyeleti HMI számára.

Az ipari számítógépeket kifejezetten az AVEVA szoftverek használatára fejlesztették, és üzemi  körülmények között is robusztus, a modern ipari létesítmény szélsőséges hőmérsékleteinek, porának, páratartalmának, rezgésének ellenálló megoldást kínálnak. A panel PC-ket háromféle kialakításban  kínálja az AVEVA: kompakt, standard és prémium.

Kiválasztás

Az alkalmazáshoz megfelelően kiválasztható a tökéletes ipari számítógép. A szokásos 12, 15, 17 és 19 hüvelykes számítógépek mellett 15,6, 18, 5, 21,5 és 24 hüvelykes lehetőségek is szerepelnek a kínálatban.

A gépek és készülékek mellé telepíthető és azok megfigyeléséhez és vezérléséhez az InTouch Panel PC Compact sorozatot négy képernyőméretben kínálják: 7, 10.1, 12.1 és 15 hüvelyk. Ezek nagyszerűen illeszkednek az induló szintű HMI alkalmazásokhoz, mert az operátorok számára intelligens, valós idejű döntéshozatalhoz szükséges megjelenítést szolgáltatnak.

Az új kompakt sorozat a legmagasabb szintű rugalmasságot kínálja. A Windows Embedded Compact és az InTouch Edge HMI csomagban szállíthatók a Windows Embedded Standard 7-hez és az InTouch-hoz.

Vékony kliensek

Függetlenül attól, hogy a kritikus üzemi adatok és alkalmazások felhőben vagy helyben vannak, az InTouch vékony kliensek minden helyzetben kényelmes hozzáférést és maximális kezelhetőséget biztosítanak az informatikai személyzet számára.

Hogyan működik?

Az InTouch Thin Client hardver segítségével központosítható az üzemi szinten használt alkalmazások elérése és kezelése. A vékony kliens D sorozat tökéletes megoldás olyan alkalmazásokhoz, amelyek egységes gyártó révén egyesítik a hardvert, szoftvert, támogatást és szolgáltatásokat. A rendszerek ACP ThinManager kompatibilisek, támogatva a de facto központosított ügyfélkezelő szoftver szabványt.

Főbb előnyök

 • ACP ThinManager kompatibilis
 • Többképernyős támogatás akár két csatlakoztatott monitorhoz
 • Nagyfelbontású támogatás 1920 x 1200-ig
 • Masszív kialakítás a karbantartás nélküli folyamatos működéshez
 • Négy képernyő méret: 7,  10,1,  12,1  és 15 hüvelyk
 • Meghosszabbítja a végkészülék kezelhetőségét, időt takarít meg és kiterjeszti az irányítást a Thin Client felett.
 • Előre betöltött ACP ThinManager BIOS
 • Firmware közvetlenül a ThinManager-ből letölthető, ThinManager IP-k beállítása után
 • Konfigurálható központi helyről, nem kell minden ügyfelet külön-külön meglátogatni.

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!