Foundation Fielbus megoldások a Softingtól

Az alkalmazások ezen területén a funkcionálisan legteljesebb terepi busz megoldás. A folyamat adatokhoz való hozzáférés mellett a  FOUNDATIONTM Fieldbus H1 nagyszámú, a buszrendszeren keresztül elérhető paraméterezési és diagnosztikai szolgáltatást kínál a PROFIBUS PA-val azonos fizikai megoldással. A High Speed Ethernet (HSE) specifikáció a FOUNDATIONTM Fieldbus Ethernet alapú megvalósítása, amely harmonikusan illeszkedik az általános terepi busz struktúrába.

Softing szakértelem az FF technológiában

A Softing vállalat a “Fieldbus Foundation” megalapítása óta tagja a szervezetnek, s már a kezdetektől fogva vezető szerepet töltött be a H1 és HSE standard specifikálásában. A Softing tagja az “FF Technical Steering Committee”-nak és az “American, European and Chinese Marketing Committees”-nek. Az FF technológiát, FF interfészt használó terepi eszközök körülbelül fele Softing gyártmány.
A Softing egyike volt azon cégeknek, akik elsőként használták nem csak a FOUNDATION Fieldbus H1 stack-et, hanem a FOUNDATIONTM Fieldbus HSE stack-et is. A piacvezető eszközgyártók, OEM-ek maximálisan megbíznak a vállalat FF terepibusz interfészek fejlesztése területén megszerzett szakértelmében, FF eszközeik paraméterezését, diagnosztikáját a Softing megoldásaivall végzik.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!