Ipari folyamatirányítás és gyártásfelügyelet a terepi szinttől a vállalatirányításig

Az AVEVA piacvezető Monitoring & Control portfóliójában HMI, SCADA, Historian és összvállalati teljesítmény management szoftverek biztosítják a termelés hatékonyabb kezelését.  Valós idejű gyártási adatok elemzésével, akár a mesterséges intelligenciát használva drámaian javulnak a termelékenység mutatói és egy integrált digitális gyártási környezet jön létre.

Foglaljon ingyenes bemutatót

Brossúra letöltése

AVEVA Monitoring & Control - Kapcsolódó Megoldások

Ipari adatgyűjtés, adatkezelés, adatelemzés

Tovább

AVEVA Edge to Enterprise

Tovább

AVEVA Flex Szoftver előfizetés

Tovább

AVEVA Monitoring & Control termékportfólió

Unified Operations Center

Adatvizualizációs és döntéstámogató eszköz a felsővezetők és a központi adatelemzők számára. Jelenítse meg egyetlen, központi grafikus felületen a vállalat különböző szintjeiről és területeiről érkező folyamatértékeket, karbantartási elemzéseket, mérnöki dokumentumokat vagy akár pénzügyi és időjárás adatokat.

Részletek

System Platform (Wonderware)

Egy reszponzív, moduláris és skálázható ipari szoftver platform, mely alapja mind az AVEVA SCADA és IIoT, mind az AVEVA MES megoldásainak. Segítségével a mérnöki munka 80%-kal csökkenthető és a fejlesztési befektetések 100%-ban újrafelhasználhatóak.

Részletek

Plant SCADA (korábbi Citect SCADA)

1996 óta a magyar piacon: egy piacvezető, nagyteljesítményű SCADA szoftver megoldás, integráltan az AVEVA Monitoring & Control portfólió további megoldásaival. A korábbi verziók sikerére építve tovább erősített kommunikációs képességek, információbiztonság és még hatékonyabb mérnöki munkavégzés.

Részletek

InTouch-2020-Situational-Awareness

Intouch (Wonderware)

Egy díjnyertes HMI vizualizációs szoftver 30 év mérnöki tapasztalattal, amely a világ ipari létesítményeinek több mint egyharmadában, gyakorlatilag minden országban és iparágban jelen van. Legendásan könnyű használat, korlátlan web és mobil hozzáférés, platform-agnosztikus HMI, natív felhő integrációval a hatékony mérnöki munkáért és kollaborációért.

Részletek

Edge (Indusoft WS)

A korábbi InduSoft Web Studio HMI megoldás, melynek erőssége a beágyazott eszközökkel, intelligens gépekkel és ipari panel számítógépekkel történő munkavégzés támogatása. A gyártásban résztvevő eszközök kezelését intuitív kezelőszervekkel, extra erőfeszítés és költségek nélkül teszi lehetővé.

Részletek

AVEVA Vision AI Assistant

AVEVA Monitoring & Control megoldásokkal integráltan működő, gépi tanulás (Machine Learning) alapú képfeldolgozó megoldás, amely valós idejű kameraképeket feldolgozva képes képosztályozásra (Image Classification) és vizuális anomáliák észlelésére (Visual Anomaly Detection), valamint azok riportálására. Általános célú digitális kamerák és Basler ipari kamerák használata vizuális szenzorként a nap 24 órájában.

Részletek

AVEVA Alarm Management

Web-alapú riasztáskezelő szoftver, amely interaktív vizuális elemzéssel műszerfalat biztosít a riasztások, okok és következmények azonnali diagnosztizálására. Egyetlen eszközzel végzi a gyakori, a mindig jelenlévő, pillanatnyi és következményes riasztások azonosítását.

Részletek

AVEVA Communication Drivers

Az AVEVA driverkészlete a lehető legszélesebb kommunikációs lehetőségeket nyújtja. Több mint 100, interfészek fejlesztésével foglalkozó partnerrel együttműködve a csatlakoztatási lehetőségek legnagyobb választékát kínálja több száz vezérlőrendszerhez, például PLC-khez, RTU-khoz, DCS-ekhez, áramlásmérőkhöz, mérlegekhez, mérőeszközökhöz, vonalkód-leolvasókhoz és egyéb hardver eszközökhöz.

Részletek

Ipari PC

A világ vezető Monitoring & Control termékcsaládjával előtelepített ipari számítógépet vagy panel PC-t rendelve működésre kész rendszer hozható létre egyetlen lépésben. Az AVEVA szoftverekkel felszerelt Panel PC a tökéletes építőelem az egységes hardver és a szoftver rendszer kialakításához.

Részletek

aveva monitoring control

Flexibilitás

Az AVEVA hardver- és szoftver független Monitor & Control szoftverei lehetővé teszik az eddig nem hozzáférhető, szétszórt adatforrásokból származó ipari adatok aggregálását egyetlen információ forrásba. Rugalmas szoftver vásárlási megoldásainkkal mindig renedelkezésére állnak azok az ipari szoftverek, amelyekre digitális transzformációja során éppen szüksége van – felesleges kiadások és elveszett költségek nélkül.

aveva monitoring control

Single source of truth

Gyűjtse adatait az IT-OT szintről egységesen, akár egyetlen adatforrásba, és vizualizálja lokális vagy felhő-alapú felületeinken. Kapcsolja össze adatait, azonosítsa az összefüggéseket, és használja ki a gépi tanulás és mesterséges intelligencia által nyújtott lehetőségeket legyen szó egy vagy több telephelyről vagy a teljes értékláncról. A „single source of truth” egyetlen információs forrást biztosít a vállalat tagjai és partnerei számára.

aveva monitoring control

Edge-to-Enterprise

Kizárólag az AVEVA kínál olyan integrált ipari szoftver portfóliót, amely a terepi szinttől a vállalatirányításig, a vállalat minden szintjén natív kommunikációt biztosít a portfólió valamennyi szoftvere között. A felhő-alapú, hybrid vagy helyi eszközeire telepített szoftverekkel egy összehangolt, skálázható és a kiberbiztonsági elvárásoknak folyamatosan megfelelő gyártásfelügyeleti rendszer alakítható ki.

AVEVA GSK Success story

 

GlaxoSmithKline

Hogyan alapozta meg a GlaxoSmithKline „Factory of the Future” stratégiáját az AVEVA System Platform és az AVEVA PI rendszer, hogyan optimalizálja a GSK az értéklánc működését és hogyan hat a gyártási hatékonyság a fenntarthatóságra?

 

Abu Dhabi Oil Company

Ismerje meg a világ egyik vezető energiaipari vállalata, az ADNOC Panorama Digital vezérlőtermét, amely több mint 120+ műszerfalon 10 millió+ adatpontot jelenít meg valós időben, és ezzel évente 60-100 millió USD megtakarítást tesz lehetővé!

AVEVA Starbucks Success story

 

Starbucks

Hogyan üzemelteti a világ legnagyobb kávézó lánca, a Starbucks globális gyártási tevékenységét  az AVEVA HMI/SCADA/Operations Control szoftver megoldásai segítésével és mit jelent a “Shop floor to top floor” áttekinthetőség?

Kapcsolódó cikkek