Ipari folyamatirányítás és gyártásfelügyelet a terepi szinttől a vállalatirányításig

Az AVEVA piacvezető Monitoring & Control portfóliójában HMI, SCADA, Historian és összvállalati teljesítmény management szoftverek biztosítják a termelés hatékonyabb kezelését.  Valós idejű gyártási adatok elemzésével, akár a mesterséges intelligenciát használva drámaian javulnak a termelékenység mutatói és egy integrált digitális gyártási környezet jön létre.

Foglaljon ingyenes bemutatót

Brossúra letöltése

Unified Operations Center

 

System Platform (Wonderware)

Plant SCADA (Citect)

InTouch-2020-Situational-Awareness

Intouch (Wonderware)

Edge (Indusoft WS)

AVEVA Vision AI Assistant

AVEVA Alarm Management

AVEVA Communication Drivers

Ipari PC

aveva monitoring control

Flexibilitás

Az AVEVA hardver- és szoftver független Monitor & Control szoftverei lehetővé teszik az eddig nem hozzáférhető, szétszórt adatforrásokból származó ipari adatok aggregálását egyetlen információ forrásba. Rugalmas szoftver vásárlási megoldásainkkal mindig renedelkezésére állnak azok az ipari szoftverek, amelyekre digitális transzformációja során éppen szüksége van – felesleges kiadások és elveszett költségek nélkül.

aveva monitoring control

Single source of truth

Gyűjtse adatait az IT-OT szintről egységesen, akár egyetlen adatforrásba, és vizualizálja lokális vagy felhő-alapú felületeinken. Kapcsolja össze adatait, azonosítsa az összefüggéseket, és használja ki a gépi tanulás és mesterséges intelligencia által nyújtott lehetőségeket legyen szó egy vagy több telephelyről vagy a teljes értékláncról. A „single source of truth” egyetlen információs forrást biztosít a vállalat tagjai és partnerei számára.

aveva monitoring control

Edge-to-Enterprise

Kizárólag az AVEVA kínál olyan integrált ipari szoftver portfóliót, amely a terepi szinttől a vállalatirányításig, a vállalat minden szintjén natív kommunikációt biztosít a portfólió valamennyi szoftvere között. A felhő-alapú, hybrid vagy helyi eszközeire telepített szoftverekkel egy összehangolt, skálázható és a kiberbiztonsági elvárásoknak folyamatosan megfelelő gyártásfelügyeleti rendszer alakítható ki.

AVEVA GSK Success story

 

GlaxoSmithKline

Hogyan alapozta meg a GlaxoSmithKline „Factory of the Future” stratégiáját az AVEVA System Platform és az AVEVA PI rendszer, hogyan optimalizálja a GSK az értéklánc működését és hogyan hat a gyártási hatékonyság a fenntarthatóságra?

 

Abu Dhabi Oil Company

Ismerje meg a világ egyik vezető energiaipari vállalata, az ADNOC Panorama Digital vezérlőtermét, amely több mint 120+ műszerfalon 10 millió+ adatpontot jelenít meg valós időben, és ezzel évente 60-100 millió USD megtakarítást tesz lehetővé!

AVEVA Starbucks Success story

 

Starbucks

Hogyan üzemelteti a világ legnagyobb kávézó lánca, a Starbucks globális gyártási tevékenységét  az AVEVA HMI/SCADA/Operations Control szoftver megoldásai segítésével és mit jelent a “Shop floor to top floor” áttekinthetőség?

Kapcsolódó cikkek