Valós idejű, 360-fokos összvállalati teljesítmény menedzsment

AVEVA Unified Operations Center

Az AVEVA Unified Operations Center egy vállalati adatvizualizációs és döntéstámogató eszköz a felsővezetők és a központi adatelemzők számára. Egyetlen, központi grafikus felületen képes kombinálni és a megfelelő kontextusban megjeleníteni a vállalat különböző szintjeiről és területeiről érkező adatokat. Legyen szó folyamatértékekről, karbantartási elemzésekről, mérnöki dokumentumokról vagy akár pénzügyi adatokról, a Unified Operations Center a valós idejű teljesítmény menedzsment alapja.

 


Mi a vállalati vizualizációs rendszer?

OT-IT-ET-konvergencia

Míg a hagyományos HMI/SCADA rendszerek a termelési szinten lévő napi folyamatokra fókuszálnak, addig a Unified Operations Center olyan felhasználók vagy több funkciót lefedő csapatok számára alkalmas, akiknek a szervezet több területén átívelő feledataik vannak.

Az OT (Operation Technology), IT (Information Technology) és ET (Engineering Technology) területek konvergálása, a korábban csak silókban elérhető adatok kombinálása és kontextus-vezérelt megjelenítése lehetőséget teremt eddig nem látott összefüggések megértésére, a hatékonyság javítására!

 


Gyorsabb értékteremtés

Az előre épített iparág specifikus sablonoknak és interfészeknek köszönhetően nagyon rövid idő alatt üzembe helyezhető a rendszer. Példaképp a Unified Operations Center for Water legfontosabb képességei:

Unified Operations Center - Water

  • Földrajzilag elszórt állomások / telepek holisztikus menedzsmentje
  • Eszközökhöz elérhető valós idejű adatok kontextus-vezérelt megjelenítése a hatékony üzemeltetés és karbantartás megvalósításához, funkcionális területek közötti hatékony kommunikációért
  • Optimalizált működésnek köszönhetően költségmegtakarítás
  • Kritikus leállások és veszteségek megelőzése
  • Sztenderdizált teljesítmény mutatóknak és valós idejű adatmegjelenítésnek köszönhetően gyors és megalapozott döntések hozhatóak
  • Információ hatékonyabb áramlása

 


Az AVEVA Unified Operations Center építőelemei


AVEVA UOC elemek

 


Iparág-specifikus UOC termékverziók

AVEVA Unified Operations Center – Renewables

Tovább

 

AVEVA Unified Operations Center – Water

Tovább

 

AVEVA Unified Operations Center – Smart Cities

Tovább

 

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!