Softing Ipari szegmens

A Softing GmbH. hálózati automatizálási komponensek előállításával foglalkozó németországi vállalat. Termékeivel az üzemi, termelési szintről adatokat juttat el a gyártást ellenőrző és monitorozó rendszerekbe további elemzésre. A termékek által nyújtott szolgáltatások megteremtik az alapot a termelés optimalizálásához.

Softing Industrial Data Networks divízió

A Softing Industrial Data Networks divízió a dataFLOW és dataCHECK termékcsaládokat kínálja:

  • A dataFLOW megoldások lehetővé teszik a digitális adatáramlást a terepen és a PLC-be. A hálózatok és eszközök konfigurálására szolgáló átjárók, szoftverek és mobil eszközök széles választékával megteremtik a hálózati kommunikáció feltételeit. Beágyazott megoldásaik a terepi eszközökhöz továbbítják a terepi buszt és az ipari Ethernet kapcsolatot.
  • A dataCHECK megoldások figyelik és diagnosztizálják az ipari kommunikációs hálózatok teljesítményét. Ez biztosítja a megbízható adatcserét és a problémamentes működést.

Softing Industrial Data Intelligence divízió

A Softing Industrial Data Intelligence divízió külön weboldalt kínál. Ez magában foglalja a dataFEED és a dataTHINK termékcsaládokat:

  • A dataFEED megoldások egyesítik az automatizálási technológiát (AT) az informatikai (IT) rendszerekkel, egyszerűen integrálva a termelési adatokat a gyártás-végrehajtási rendszerekbe (MES) és a vállalati üzleti alkalmazásokba – helyben vagy a felhőben.
  • A dataTHINK megoldások a kontextus szempontjából releváns adatok elemzésén alapulnak, és a gyártási folyamatok és gépek optimalizálására készültek.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!