AVEVA™ Asset Strategy Optimization

Kockázat alapú karbantartás

Az Asset Strategy Optimization segítségével fejlesztheti karbantartási stratégiáját. Figyelembe veheti a berendezések kritikusságát, a berendezéshez kapcsolódó kockázatokat. A szoftver az előbbi célok figyelembevételével képes optimalizált karbantartási és pótalkatrész tárolási stratégiákat létrehozni, ami így illeszkedik a vállalat üzleti céljaihoz. Bármilyen EAM rendszerbe integrálható.

A szoftver az alábbi funkciókat kínálja:

  • FMECA/Reliability Centered Maintenance (RCM)
  • Spare Part Optimization
  • Root Cause Analysis (RCA)
  • Intelligens műszerfalak készítése és riportkészítés
  • Karbantartási stratégia szimuláció
  • Asset Strategy Library


Karbantartási stratégiák szimulálása: kalkulálni lehet a különböző stratégiák esetén a karbantartási költségek éves vagy az eszköz teljes életciklusa alatt várható alakulását, valamint a berendezések befektetésének megtérülését (ROI – return on investment).

Asset Strategy Library: A megoldás gyors bevezetését teszi lehetővé az Asset Strategy Library, ami több mint 20 év alatt felépített eszköz könyvtár, amiből egyszerű ‘drag-n-drop’ jelleggel tud elemeket a saját eszközeihez adni, ezzel tizedelve meg a bevezetési időt. Tartalmaz RCM alapú eszközmeghibásodási információkat és preventív karbantartási utasításokat a top 100 leggyakrabban használt berendezés típushoz.

Bővebb információért látogasson el az AVEVA termékoldalára.

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!