PROFIBUS-diagnosztikai eszközök - Controsys

PROFIBUS-diagnosztikai eszközök

Az eszközök nem csak számítógéphez csatlakoztatva, hanem akár stand-alone módban, azaz PC nélkül is használhatók Master szimulátorként, valamint képesek a buszon lévő eszközök megfigyelésére, állapotfelmérésére.

PROFINET-üzembehelyezés, hibakeresés

PROFINET-üzembehelyezés, hibakeresés

Megtudhatja, milyen lépésekben, és milyen eszközökkel lehet az installált PROFINET hálózatot diagnosztizálni, állapotát dokumentálni. Áttekintést kaphat a Softing NetXpert 1400 IE és THLink-THScope termékeivel elérhető megoldásokról.

Ipari hálózat monitorozása

Ipari hálózat monitorozása

A TH LINK PROFIBUS eszköz a termelés és karbantartás részére vezérlőktől/PLC-ktől független hozzáférést biztosít a hálózathoz. Az eszköz mind a hálózat diagnosztikában, mind az eszközgazdálkodásban segít, könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

Ipari Ethernet-üzembehelyezés, hibakeresés

Ipari Ethernet-üzembehelyezés, hibakeresés

Teljeskörű megoldást biztosít a kábeltesztelésre, teljesítmény elemzésre és az ipari Ethernet hálózaton elvégzendő hibakeresésre. Az eszközzel egyszerűen elkészíthető az RJ45 és M12 konnektorokkal megszerelt kábelcsatlakozók állapotfelmérése és ennek dokumentálás.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!