A Red Lion Controls több, mint 40 éves múltra tekint vissza az ipari automatizáció és hálózatkezelés területén. A cég díjnyertes ipari automatizálási és hálózati megoldásai kritikus információkat és vezérlőelemeket szolgáltatnak a termelékenység javítása érdekében, számos eszközt biztosítanak az adatok eléréséhez különböző protokollokkal.

Termékportfóliójában flexibilisen integrálható és beszállító független hardver és szoftver megoldások találhatóak, melyeket az alábbi 3 szegmensre lehet bontani.

Red Lion N-Tron® és Sixnet® menedzselhető ipari switchek - Controsys

Ipari Ethernet hálózati eszközök

Ipari kivitelű Ethernet switch-ek, M2M eszközök és kommunikációs konverterek, melyek a beépített redundanciának és robosztusságuknak (akár IP67) köszönhetően kritikus infrastruktúrákban való használatra is alkalmasak.

Protokoll átalakítók a Controsys kínálatában

Ipari automatizálási termékek

Ipari kivitelű kontrollerek, RTU-k, I/O modulok, adatgyűjtők, HMI és LED panelek automatizálási, folyamatirányítási és vizualizációs feladatokhoz, biztonságos távoli elérés és ipari tűzfal a legmagasabb szintű biztonságért.

Ipari IoT, Edge automatizálás

Modern hardver és szoftver megoldások Industrial IoT projektekhez, natív felhős kapcsolódási lehetőséggel. A több, mint 300 driver-nek köszönhetően gyártótól függetéenül bármilyen heterogén környezetben telepíthető.

Történet

A Red Lion Controls először magasabb szintű ipari automatizálási termékek szállítójaként jött létre, országos elismerést nyert mint az Egyesült Államok első számú panelműszer szállítója. Termékportfóliójának kibővítése érdekében a Red Lion 1996-ban megszerezte a Paradigm Controls-t, az Egyesült Királyságban működő és a kezelőpanelek piacán vezető szerepet betöltő vállalatot.

2010-ben a Red Lion – kihasználva az Ethernet ipari alkalmazásokban rejlő lehetőségeit – megvásárolta az N-Tront, az ipari switch-k elismet gyártóját. Az Ethernet és az automatizálás kombinációja lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ne csak kommunikálják és megjelenítsék az adatokat, hanem az adatokat a gyártóüzemből az üzleti szintre továbbítsák. A következő évben a vállalat ipari RTU-kat, rétegkapcsolókat és cellás M2M termékeket bővített a Sixnet, az ipari hálózati megoldások vezető szállítójának megvásárlásával olyan területeken, mint például energetika, közművek, szállítás, tengeri  és katonai célú felhasználások.

Habár a Red Lion Controls által szállított termékek csak a teljes irányítási és / vagy felügyeleti rendszernek csak egy részét alkotják, létfontosságú szerepet játszanak az ipari létesítmények és alkalmazűsok zökkenőmentes működésében.

Red Lion History

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!