Red Lion logo

Több mint negyven éve az ügyfelek szerte a világon megbíznak a Red Lion Controls-ban. A cég díjnyertes ipari automatizálási és hálózati megoldásai kritikus információkat és vezérlőelemeket szolgáltatnak a termelékenység javítása érdekében, számos eszközt biztosítanak az adatok eléréséhez különböző protokollal.

A Red Lion először magasabb szintű ipari automatizálási termékek szállítójaként jött létre, országos elismerést nyert mint az Egyesült Államok első számú panelműszer szállítója. Termékportfóliójának kibővítése érdekében a Red Lion 1996-ban megszerezte a Paradigm Controls-t, az Egyesült Királyságban működő és a kezelőpanelek piacán vezető szerepet betöltő vállalatot.

2010-ben a Red Lion – kihasználva az Ethernet ipari alkalmazásokban rejlő lehetőségeit – megvásárolta az N-Tront, az ipari switch-k elismet gyártóját. Az Ethernet és az automatizálás kombinációja lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ne csak kommunikálják és megjelenítsék az adatokat, hanem az adatokat a gyártóüzemből az üzleti szintre továbbítsák. A következő évben a vállalat ipari RTU-kat, rétegkapcsolókat és cellás M2M termékeket bővített a Sixnet, az ipari hálózati megoldások vezető szállítójának megvásárlásával olyan területeken, mint például energetika, közművek, szállítás, tengeri  és katonai célú felhasználások.

Habár a Red Lion Controls által szállított termékek csak a teljes irányítási és / vagy felügyeleti rendszernek csak egy részét alkotják, létfontosságú szerepet játszanak az ipari létesítmények és alkalmazűsok zökkenőmentes működésében.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!