FlexEdge™ – az „All in one” IIoT megoldás

Moduláris termékcsalád hybrid rendszerek egyetlen digitális platformba integrálásához

A FlexEdge™ a terepi/Edge-szinten lévő eszközöket (Gateway-ek, ipari PC-k, vezérlők,  érzékelők, beágyazott rendszerek) képes egyszerűen és költséghatékonyan az IT-rendszerekbe integrálni. A FlexEdge™ termékcsalád az útválasztóktól kezdve, a modulárisan konfigurálható protokoll átalakítókon át a skálázható, adatgyűjtést-és digitalizálást lehetővé tevő vezérlőkkel bezárólag funkciók széles választékát kínálja. A könnyen cserélhető kommunikációs modulok nagyfokú kommunikációs flexibilitást tesznek lehetővé a követelmények változása esetén, a rendszer  gond nélkül skálázható.

FlexEdge-OT-IT-convergene-flexedge_lowres

Tovább a gyártó oldalára!

Legfontosabb tulajdonságok:

  • Cserélhető kommunikációs modulok (Wi-Fi, soros, USB, mobil)
  • Zöld/piros LED-ek a gyors állapot visszajelzéshez
  • Akár 10 I/O modul és/vagy PID vezérlő, üzem közben cserélhető (hot-swappable)
  • Robosztus készülékek ATEX/IECEx, UL Class 1, Div. II minősítésekkel széles hőmérsékleti tartományban alkalmazhatóak.
  • 5G támogatás
  • 300 ipari, IT és felhő protokoll bármilyen ipari eszköz csatlakoztatásához*
  • Multiprotokoll konverter innovatív, grafikus konfigurációval*
  • Nagy képességű adatrögzítés és tárolás*
  • Virtuális HMI felület az egyszerű távoli eléréshez*
  • Magas szintű útválasztó képesség a biztonságos adatkapcsolat érdekében (model függő)

ÚJ: Direkt adatkapcsolat AVEVA Insight-hoz

2022. Júniusától lehetséges a RedLion FlexEdge™ és az AVEVA Insight közötti, natív adatkapcsolat.
Direkt adatkapcsolat az AVEVA Insight-tal. Kommunikációs hiba esetén a FlexEdge™ puffereli (offline, külön gyűjti) a keletkezett adatokat, és a kommunikáció helyreállása után folytatja az adatok továbbítását. A készülék alapárán elérhető ez a funkció.

 

Red Lion Flexedge direkt adatkapcsolatban állhat az AVEVA Insighttal

Egyetlen platform. Korlátlan lehetőségek.

A FlexEdge™ moduláris architektúrájával elkerülhető a rendszerint költséges és bonyolult termékcsere. Új kommunikációs igény esetén a  kontrollert ki lehet egészíteni új kommunikációs modulokkal:  4G, USB, Dual Ethernet, RS232/RS485 soros port  vagy WiFi modullal. A FlexEdge™ termékcsalád ATEX/IECEx, UL Class 1, Div. II minősítésekkel széles hőmérsékleti tartományban alkalmazható.

RedLion FlexEdge

Visszafelé kompatibilitás. Előre gondolkodás.

A korszerű hálózatkezelési képességekre építve, nagy teljesítményű és biztonságos hálózat állítható fel bármely ipari alkalmazásnál. A FlexEdge eszközök előre telepített Red Lion Crimson® 3.2 szoftverrel (https://www.redlion.net/support/software-firmware/red-lion-software/crimson) vásárolhatóak, a felhasználónak csak ki kell választani a szükséges funkcionalitást. Ha a jövőben változnának az igények a terepen, bármikor szoftveresen új funkciók oldhatóak fel, hardver csere nem szükséges.

Plug and play-csatlakoztasd és használd.

Moduláris kialakításának köszönhetően a FlexEdge™ gateway-ek akár 10 I/O és/vagy PID modulig (üzem közben cserélhető) bővíthetőek.  Az eszközön található kapcsolási rajzok és a kivehető csavaros sorkapcsok megkönnyítik a telepítést, míg a modul állapotát jelző és az egyes I/O csatornák LED-jei is egyszerűsítik, gyorsítják a hibaelhárítást, rendszertesztelést.

RedLion FlexEdge

Szoftverben definiált gateway funkciók. Terepi szinten frissíthető.

A korábban kiválasztott FlexEdge™ szoftverfunkciót (Networking Gateway, Protocol Gateway, Advanced IIoT Gateway vagy az Automation Controller IEC 61131 képességekkel) új igények esetén egyszerűen frissíthetjük a gateway-ben az új követelményeknek megfelelően. Ez ilyen egyszerű. A költséges eszközcsere helyett csak egy új szoftverre kell átállni.

FlexEdge software groups
FlexEdge software groups
Note: Add on I/O modules are only available for DA70A units with Group 2 and higher.

Robosztus kivitel, megbízható felépítés

A robusztus felépítés, a széles üzemi hőmérséklet tartomány, az ipari tanúsítványok és a Red Lion Crimson® szoftvere megbízható megoldást nyújt mind a vezérlésben, a hálózati feladatok ellátásában  és a megjelenítésben a legzordabb környezetben is.

Tovább a gyártó oldalára!

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!