Protokoll átalakítók

DSP sorozat

A Data Station Plus sorozat ipari adatgyüjtésre és eszköz menedzselésre használható. A DSP (Data Station Plus) protokoll átalakítást, data loggolást és távoli gépekhez hozzáférést biztosít 3 db beépített sosor és egy 10/100Base-T(X) Ethernet portján keresztül. A 300 beépített protokoll és a számtalan fizikai komunikációs port biztosítja a különféle eszközök gond nélküli kommunikációját.

ICM8 kijelző panel gateway

Az ICM8 a Red Lion digitális kijelző panelek ipari Etherneten kommunikációját teszi lehetővé. Az ICM8 RS-485-ön kommunkál a Red Lion kijelző panelekkel. Átkonvertálja a soros adatokat Ethernetre távoli megjelenítés és vezérlés céljából. Max. 32 panel csatolható az ICM8-hoz RS-485-ön. Ez az ICM8 konverter csak a Red Lion saját kijelzőkkel használható, minden más esetben a DSP lehet a megoldás.

Graphite® Edge Controller

Az IEC 61131 programozói nyelv támogatása, valamint az IIoT kapcsolat és OPC UA szerveri kommunikációs képességein túl a Graphite Edge vezérlő több, mint 300 protokollt képes használni. Protokoll konverziót, adat és esemény loggolását, biztonságos bejelentkezést, fejlett webszerviz interfész használatát és vizualizációs felülelet is biztosít. Mindezt masszív ipari kivitelbe dobozolva, széles működési hőmérséklet tartomány mellett.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!