Nem menedzselhető ipari Ethernet switchek-(N-Tron® és Sixnet® sorozatok)

A Red Lion (N-Tron® és Sixnet® sorozatok) nem menedzselhető ipari Ethernet switchek széles választékát kínálja plug-and-play funkcionalitással és megbízható teljesítménnyel a legkeményebb ipari környezetben is. Számos port konfiguráció elérhető.

Konfigurátor

N-Tron® 100-as sorozat

Red Lion/ N-Tron® 100-as sorozat nem menedzselhető ipari switch-ek széles port konfigurációs lehetőséget, nagy működési hőmérséklet tartomány kínálnak. A pénztárcakimélő 100-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít és robosztus, fém kivitelű kiegészítők alkalmazását teszi lehetővé a DIN-sínre szerelhetőséghez.

N-Tron® 300-as sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 300-as modelje nagy megbízhatóságot, és maximálisan 17 portos kapcsolatot kínál. A 300-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít és robosztus, fém kivitelű kiegészítők alkalmazását teszi lehetővé a DIN-sínre szerelhetőséghez.

N-Tron® 500-as sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 500-as nem menedzselhető ipari Ethernet switch-ek nagy megbízhatóságot, és maximálisan 26 portos kapcsolatot kínálnak, sínre és szekrénybe szerelhetőek. Az 500-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít. Ezek a switchek az ” N-View™ Remote Monitoring Technology” által biztosított környezetben is működőképesek.

N-Tron® 1000-es sorozat

A Red Lion/ N-Tron® 1000-es sorozatba Gigabit nem menedzselhető ipari Ethernet switch-ek tartoznak, amik támogatják a jumbo frame-et (hálózat gyorsítása), kiváló EMI védelemet nyújtanak, és robosztus kivitelűek. Az 1000-es sorozat ideális megoldás a nagy biztonságot és megbízható rendszerműködést igénylő alkalmazásoknál.

N-Tron® SL sorozat

Lion/ Sixnet® sorozat SL nem menedzselhető ipari Ethernet switch-ei ideális választás a kevésbé robosztus, kevésbé ipari környezetben futó alkalmazásoknál. Elérhető Ethernet és optikai kábel csatlakozóval. A nem menedzselhető SL switch-ekhez erős lexan, polikarbonátból készült DIN sínre szerelhető házuk van.

N-Tron® SLX sorozat

A Red Lion/ Sixnet® sorozat SLX nem emnedzselhető ipari Ethernet switch-ek a kifejezett ipari alkalmazásokra  fejleszett model. Elérhető Ethernet és optikai kábel csatlakozóval, DIN sínre szerelhető fém házban.

Hírek, újdonságok

Megjelent az új gépekről szóló EU 2023/1230/EK rendelet

2024. február 7.

Megjelent az Európai Parlament és a Tanács új gépekről szóló, 2023/1230/EK rendelete (new EU Machinery Regulation), ami hatályon kívül helyezte a […]

Tovább olvasom »
A digitális iker a hatékony ipari digitális transzformáció kulcs eszköze

A digitális iker a hatékony ipari digitális transzformáció kulcs eszköze

2023. november 2.

Az ipari digitális transzformációt könnyű lenne csupán a papír-alapú működés kiváltásával és a termelési információkhoz biztosított valós idejű hozzáféréssel azonosítani. […]

Tovább olvasom »

IoT Gateway PROFIBUS és HART hálózatokhoz

2023. október 31.

A Softing smartLink HW-DP gateway segítségével PLC gyártótól független módon csatlakozhat PROFIBUS DP hálózatokhoz. A legfrissebb 1.30-as verzió további adat […]

Tovább olvasom »

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!