Red Lion logo

Nem menedzselhető ipari Ethernet switchek-(N-Tron® és Sixnet® sorozatok)

Konfigurátor

100-as sorozat

Red Lion/ N-Tron® 100-as sorozat nem menedzselhető ipari switchek széles port konfigurációs lehetőséget, nagy működési hőmérséklet tartomány kínálnak. A pénztárcakimélő 100-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít és robosztus, fém kivitelű kiegészítők alkalmazását teszi lehetővé a DIN-sínre szerelhetőséghez.  Tovább a 100-as sorozat termékoldalára.

Red Lion/ N-Tron® 100-as sorozat nem menedzselhető ipari switch

300-as sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 300-as modelje nagy megbízhatóságot, és maximálisan 17 portos kapcsolatot kínál. A 300-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít és robosztus, fém kivitelű kiegészítők alkalmazását teszi lehetővé a DIN-sínre szerelhetőséghez.  Tovább a 300-as sorozat termékoldalára.

Red Lion/ N-Tron® 300-as sorozat nem menedzselhető ipari switch

500-as sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 500-as nem menedzselhető ipari Ethernet switchek nagy megbízhatóságot, és maximálisan 26 portos kapcsolatot kínálnak, sínre és szekrénybe szerelhetőek. Az 500-as sorozat kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosít. Ezek a switchek az ” N-View™ Remote Monitoring Technology” által biztosított környezetben is működőképesek. Erről a Ring switchek-nél olvashat vagy itt, vagy megvásárolhatóak a menedzselhető switchek olyan tulajdonságaival, mint a VLAN, IGMP Snooping, QoS, trunking and port mirroring képesség. Tovább az 500-as sorozat termékodalára.

Red Lion/ N-Tron® 500-as sorozat nem menedzselhető ipari switch

1000-es sorozat

A Red Lion/ N-Tron® 1000-es sorozatba Gigabit nem menedzselhető ipari Ethernet switchek tartoznak, amik támogatják a jumbo frame-et (hálózat gyorsítása), kiváló EMI védelemet nyújtanak, és robosztus kivitelűek. Az 1000-es sorozat ideális megoldás a nagy biztonságot és megbízható rendszerműködést igénylő alkalmazásoknál. Tovább az 1000-es sorozat termékoldalára.

Red Lion/ N-Tron® 1000-es sorozat nem menedzselhető ipari switch

SL sorozat

Tovább az 1000-es sorozat termékoldalára. A Red Lion/ Sixnet® sorozat SL nem menedzselhető ipari Ethernet switchei ideális választás a kevésbé robosztus, kevésbé ipari környezetben futó alkalmazásoknál. Elérhető Ethernet és optikai kábel csatlakozóval. A nem menedzselhető SL switchekhez erős lexan, polikarbonátból készült DIN sínre szerelhető házuk van. Tovább az SL termékoldalra.

Red Lion/ N-Tron® SL sorozat nem menedzselhető ipari switch

SLX sorozat

A Red Lion/ Sixnet® sorozat SLX nem emnedzselhető ipari Ethernet switchek a kifejezett ipari alkalmazásokra  fejleszett model. Elérhető Ethernet és optikai kábel csatlakozóval, DIN sínre szerelhető fém házban. Tovább az SLX termékodalra.

Red Lion/ N-Tron® SLX sorozat nem menedzselhető ipari switch

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!