Minőség

A jól definiált feladatok esetében előre kalkulálható mértékű és hatékony munkavégzés és a magas műszaki színvonal mellett a legfontosabb szempontunk a kompromisszum mentes minőség biztosítása. Az új hardver és szoftver technológiák alkalmazásakor a lehetőségek határain belül lépést tartunk a világgal, de kellő mértékletességgel kezeljük az iparági sajátosságokból adódó korlátokat is. A végeredmény mindenkor hosszú távon kíséri a fejlesztőt és a megrendelő elégedettsége önbizalmat ad a következő munkákhoz. Igyekszünk a vevői megelégedettséghez oly módon is hozzájárulni, hogy a felhasználók irányítástechnikai ismereteinek bővítésében részt veszünk és a technológiai feladataikra a mindenkor aktuálisan, de előre láthatólag hosszabb távon is biztonsággal elérhető eszközöket és módszereket vezetünk be és alkalmazunk. Az általunk telepített rendszerekhez hasonlóan, amelyek például redundáns kialakításukkal nagy megbízhatóságú rendelkezésre állást képviselnek, a magunk munkájában is a megbízhatóságot tartjuk fontosnak.

Minőségpolitikánk

„MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY MINDEN, AMIT A MINŐSÉG TERÉN PARTNEREINK ÉRDEKÉBEN TESZÜNK, EGYIK BIZTOSÍTÉKA VÁLLALKOZÁSUNK MŰKÖDÉSÉNEK ÉS VERSENYKÉPESSÉGÉNEK!”

Controsys Irányítástechnika Kft minőségpolitika

A Kft. elsődleges célja, hogy az ipari automatizálási, folyamatirányítási tevékenységének szervezése és végzése során állandó minőségi értéket teremtő hídként szerepeljen az épített objektumok megrendelői és felhasználói számára, a társadalmi követelmények szem előtt tartása mellett.

A vezetés minőség iránti elkötelezettségének az MSZ EN ISO 9001: 2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével, bevezetésével és folyamatos fejlesztésével ad hangsúlyt.

Minőségcéljainkat a gyorsan változó társadalmi-működési környezet és partnereink mindenkori igényeinek figyelembevételével az eredményességre való törekvés alapján határozzuk meg, mert tudjuk, hogy a minőség nem a véletlen műve, hanem rendszerbe foglalt tudatos és célorientált, folyamatos munka és fejlesztés eredménye.

A Kft. vezetősége biztosítja, hogy minden alkalmazott és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, és működési előírásait, és elvárja, hogy azt napi gyakorlatként alkalmazzák.

A Kft. vezetése a minőségügyi rendszer működtetésén keresztül kívánja támogatni a stratégiai célok hatásos és hatékony megvalósítását, a megrendelők és végső felhasználók megelégedettségének, valamint ehhez kapcsolódóan az alkalmazottak egyéni céljainak elérését.

A tevékenységünket úgy irányítjuk és végezzük, hogy a társadalmi elvárásokat megtestesítő törvényeknek, jogszabályoknak, egyéb rendeleteknek minden tekintetben eleget tegyünk, különös tekintettel az épített környezet védelmére és a biztonságra.

Minőségi tanúsítványunk

ISO 9001:2015

ISO9001-2015 Tanusitvany-magyar

ISO9001:2015Tanúsítvány

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!