Képezze magát, ismerjen meg korszerű, új technológiákat és csatlakozzon díjmentes online eseményeinkhez!

A Controsys PI Talks keretein belül szakértő kollégáink mutatják be a piacvezető AVEVA PI (korábbi OSIsoft PI) rendszerét és sikertörténeteit!

 

2024. augusztus 6. kedd 14:00-15:00 | élő webinar

Regisztráció

Mi a PI Data Infrastructure?

A korábban OSIsoft PI System néven ismert AVEVA PI System az ipari adatok kezelésének piacvezető megoldása, amit kifejezetten az ipari környezet kihívásaira terveztek. Segítségével olyan komplex és egyedi információs rendszereket építhet fel és üzemeltethet, amelyek valós időben gyűjtenek, rendszereznek, tárolnak és továbbítanak masszív mennyiségű adatot a terepi szinttől (edge) akár a felhőig, elősegítve a IT-OT kollaborációt és az ipar digitális transzformációját.

A PI DI a vállalat minden szintjén a “single source of truth” (“egyetlen igazság”) forrásaként funkcionál, self-service vizualizációs és analitikai felületekkel támogatva a gyors döntéshozatalt.

Nagymértékben megkönnyíti a különböző forrásból, helyszínekről történő adatgyűjtést és azok rapid elemzését. A flexibilis, no-code környezetnek köszönhetően drasztikusan meggyorsítja az adatokból való értékes információ kinyerését és a pénzügyi megtérülést (ROI).

A dobozból azonnal használatra kész és a megoldások integrált portfólióját kínálja, amivel a vállalat minden szintjét támogatja: az üzemeltetési mérnököktől kezdve az adatelemzőkön át a vállalati felsővezetésig. Mindezt úgy, hogy közben teljes mértékben megfelel az IT és OT kiberbiztonsági irányelveknek.


Miről lesz szó az élő online eseményen?

  • PI System hybrid architekúra
  • PI System alkalmazási példák, use case-ek
  • Miért PI? Miért érdemes PI-t, mint központi adattároló megoldást használni és OT rendszerekkel integrálni?
  • AVEVA Data Hub: biztonságos, könnyen kezelhető adatmegosztás vállalaton belül és kívül, pl. beszállítókkal, vevőkkel, rendszerintegrátorokkal, hivatalos szervekkel…

Ismerje meg számos példán keresztül a PI Data Infrastructure-ben rejlő lehetőségeket, és hogy miért érdemes a PI-t választani akkor, ha

  • üzemi és üzleti adatokat kell valós időben, egyetlen integrált rendszerben elemezni;
  • nyers adatok kontextusba illesztése és elemzése a feladat;
  • üzemeltetési adatokat bármely más alkalmazással, analitikai szoftverekkel, vagy gépi tanulási szolgáltassal kell megosztani;

Kik használják Magyarországon?

Az AVEVA PI számos iparágban elterjedt Magyarországon, legkiemeltebb magyar felhasználója a MOL. Az utóbbi 25 évben a MOL digitális transzformációjában a PI kulcs szerepet játszott, számos, országhatáron átívelő, magas hozzáadott értékű alkalmazást fejlesztettek az évek során a PI System-re alapozva. Ezeket az alkalmazásokat több nemzetközi PI User konferencián is bemutatták 2015-ben, 2016-ban, 2019-ben és 2020-ban.

Csatlakozzon a  Controsys PI Talks-hoz, és ismerkedjen meg egy olyan megoldással, amely képes kezelni az iparvállalatok digitális átalakulási folyamatainak kritikus részét is. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!