Red Lion N-Tron® és Sixnet® menedzselhető ipari switchek - Controsys

Menedzselhető switchek

A Red Lion (N-Tron® és Sixnet® sorozatok) menedzselhető ipari Ethernet switchek széles választékát ajánlja. A menedzselhető switchek a port beéllítások konfigurálhatóságát, a hálózati teljesítmény menedzselhetőségét, a LAN hálózat monitorozását teszi lehetővé kritikus helyzetek mielőbbi megoldására. Hibátlanul, nagyon jó teljesítménnyel működnek rideg ipari környezetben is.

N-Tron® és Sixnet® nem menedzselhető ipari switchek a Controsys-nél

Nem-menedzselhető switchek

Az N-Tron® és Sixnet® nem menedzselhető ipari switchek széles port konfigurációs lehetőséget, nagy működési hőmérséklet tartomány kínálnak.

Red Lion ring switchek a Controsys kínálatában

Ring switchek

A Red Lion (N-Tron® és Sixnet® sorozat) Ethernet switchek széles választékát kínálja monitorozható és gyűrűs topológiát biztosító képességekkel. Ezek a switchek a nem menedzselhető switchek egyszerűségét ötvözik kiemelkedő diagnosztkai képességükkel. Robosztus ipari környezetre tervezett, nagy elvárásoknak megfelelni képes, könnyen üzembe helyezhető eszközök.

Red Lion Power over Ethernet (PoE) megoldások a Controsys-nél

Power over Ethernet (PoE)

A Red Lion vállalat számos Power over Ethernet (PoE) megoldása a tápellátás és az adatforgalom egyazon kábelen, Ethernet-en továbbításával a kábelezési munka és költség drasztikus csökkentését célozza.

Red Lion IP67 és OEM kártyák - Controsys

IP67, OEM kártyák

A Red Lion IP67 és OEM-ek egyedi igényeit kielégítő beágyazott switch megoldások széles skáláját kínálja. Elérhetőek a nem menedzselttől kezdve a Layer 2/3 menedzselt megoldásig egy sor Ethernet switch -IP67 and MIL Ethernet-model rendkívül masszív kivitelben a kritikus körülményekre is felkészítve.

Red Lion/Sixnet® ipari vezetékes routerek - Controsys

Ipari vezetékes routerek

Red Lion/Sixnet® sorozat ipari routerei biztonságos és üzembiztos hozzáférést biztosítanak távoli ipari alkalmazásokhoz. A robosztus kivitelű routerek ideális megoldások Modbus vagy DNP3 eszközökhöz, SCADA szerverekhez, PLC-khez vagy egyéb, kemény ipari környezetben működő automatizálási eszközökhöz.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!