Vállalkozás

Az alkalmazói tevékenység kiterjed az önálló vállalkozásban készített alkalmazásokra, valamint az alvállalkozóként, a főleg folyamat-felügyeleti és irányítástechnikai téren végzett szoftveres munkákra. Iparágtól és a technológiától függően nagybiztonságú ún. redundáns, és a nem redundáns rendszerek szállítását, integrációját és programozását végezzük el a felhasználói igények alapján. A vállalt tevékenységek az irányítástechnikai és folyamat-felügyeleti

 • tervezés
 • kivitelezés
 • telepítés
 • beüzemelés, tesztelés
 • validálás
 • dokumentáció készítés
 • oktatás, betanítás, továbbképzés.

Célunk főbb megbízóinkkal hosszú távú, erős, mindkét fél számára előnyös partneri kapcsolat kialakítása és fenntartása, folyamatos megfelelés a szolgáltatásainkba és általunk szállított termékekbe vetett vevői bizalomnak.

Tevékenységünk kiterjed meglévő vagy OEM-ek által szállított AVEVA alkalmazások verziójának frissítésére (version upgrade).

Részletek

Együttműködések

A Controsys Kft. magyarországi disztribútorként szorosan együttműködik azokkal a rendszerintegrátorokkal, akik a cégünk által forgalmazott hardver és szoftver eszközöket saját projektjeik keretén belül az alkalmazásokba beépítik. A rendszerintegrátorokat folyamatosan informáljuk a termékfejlesztések eredményeiről, szakmai leírások magyarításával és közzétételével segítjük az eszközök hatékony felhasználását és rendszeres projekt konzultációk során adunk gyakorlati segítséget a rendszerintegrátorok sikeres munkájához.

A Controsys Kft. több mint 16 éve folytat sikeres együtműködést az ABB Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel. A két cég közötti kooperáció sok sikeres projektet eredményezett Magyarországon, főként gyógyszeripari alkalmazások fejlesztése területén. Az ez idő alatt megszerzett projekt és szakmai tapasztalatokat mindkét cég megpróbálja egyéb területeken is hasznosítani, valamint hosszútávú céljaik elérésében egymásra támaszkodva lépnek fel a megszerzett ismeretek közös nemzetközi hasznosításának érdekében

Erősségeink

 1. Csak a gyakorlatban bizonyítottan megfelelő irányítástechnikai rendszerekkel vállalunk projekteket. Ezekkel nagyméretű alkalmazásokat is megfelelő határidőre el tudunk készíteni.
 2. A felhasználói igényeket folyamatosan monitorozva, azokat figyelembe véve végezzük a projekt fejlesztéseket.
 3. A több évtizedes, ipari alkalmazásokban megszerzett gyakorlat tapasztalatait és a területre kidolgozott megoldásainkat minden munkában hasznosítjuk.
 4. Rugalmasan igazodunk a projekt közbeni felhasználói igény módosításokhoz.
 5. A felhasználónál jelentkező új műszaki igény esetén gyorsan tudunk reagálni és pontos, lényegre törő problémamegoldást kínálunk.
 6. Törekszünk a feladatnak műszakilag megfelelő, de lehetőleg egyszerű, megismételhető, robosztus megoldásokra, amelyeket a felhasználó hosszú távon, kis karbantartási igénnyel, eredményesen tud hasznosítani.
 7. A magyarországi projektek esetén felhasználjuk a külföldön, szintén folyamatirányítási alkalmazások készítésében szerzett szervezési, projekt vezetési és műszaki tapasztalatainkat.
 8. Saját munkánkra is kritikusan tekintünk, hibáinkat felderítjük és igyekszünk tudatosan és szakszerű módszerekkel növelni a munkavégzésünk hatékonyságát.
 9. Követjük a szakmai területünkön folyó informatikai és technológiai fejlesztéseket és a hasznos elemeket igyekszünk beépíteni az alkalmazásokba és erre a vevők figyelmét is felhívjuk.
 10. MSZ EN ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszerünk kiterjed mind a kereskedelmi mind az alkalmazásfejlesztési tevékenységre és részletesen szabályozza annak menetét a tervezéstől a validálási dokumentáción át a projekt szervezésig.
 11. Felhasználóinkkal lehetőség szerint hosszú időtartamú partneri, képviselőikkel személyes, jó munkakapcsolatot alakítunk ki, amely alapja a tisztességes, megbízható munkavégzésnek és a projektek sikerének.
 12. Igyekszünk megérteni a felhasználóknál jelentkező üzemeltetési nehézségeket és hatékony válaszokat adni azok megoldására.
 13. A munkák egy részében, a vevő igényei szerint a minőségbiztosítási célokat az alkalmazások, vagy a teljes rendszer validálásával biztosítjuk. A validáláskor a felhasználónál bevezetett minőségbiztosítási modellhez alkalmazkodunk.
 14. Az irányítástechnikai projektekre vonatkozó árképzésünk nem teszi lehetővé alul- vagy túlárazott ajánlatok kiadását és nem reális szerződések megkötését. Így vevőink biztonságban érezhetik a reális értéken megkötött szerződéseik határidőre történő kivitelezését.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!