Meglévő AVEVA alkalmazások frissítése

Tevékenységünk kiterjed meglévő vagy OEM-ek által szállított AVEVA alkalmazások verziójának frissítésére (version upgrade), pl.:

  • AVEVA InTouch (korábbi Wonderware InTouch),
  • AVEVA Edge (korábbi IWS InduSoft Web Studio),
  • AVEVA System Platform (korábbi Wonderware System Platform).

Gyakori eset, hogy egy OEM által szállított gyártóberendezés valamilyen AVEVA alkalmazással, pl. AVEVA InTouch-csal érkezik és valamilyen okból az alkalmazás verziójának frissítése válik szükségessé. Ennek számos oka lehet:

  • Az idő előrehaladtával elavulhat vagy tönkremehet az a számítógép, mely az említett AVEVA alkalmazást futtatja és ilyenkor a kliens számítógép cseréje vagy operációs rendszerének frissítése válik szükségessé. Ilyenkor elkerülhetetlen az AVEVA alkalmazás frissítése.
  • Az AVEVA rendszeres frissítéseket ad ki szoftvereihez (cybersecurity frissítések, új funkciók, stb.). Az IT-OT közeledésének következménye, hogy egyre több berendezést kötünk hálózatba és tesszük ki őket ezáltal sebezehtőségnek a lehetséges kibertámadások ellen. A termelésbiztonság szempontjából elengedhetetlen a rendszerek kibervédelmének naprakészen tartása és így az alkalmazások rendszeres frissítése.

Fontos kiemelni, hogy az AVEVA úgy fejleszti szoftvereit, hogy a korábbi verziókban készített alkalmazások nem vesznek el, ha verzió frissítés válik szükségessé, ezek verziófrissítése (version upgrade) elvégezhető.

Bármilyen okból is válik szükséges a frissítés, állunk rendelkezésre.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!