Red Lion logoPower over Ethernet (PoE)-N-Tron® és Sixnet® sorozatokból switchek, injektorok, splitterek

A Red Lion vállalat számos Power over Ethernet (PoE) megoldása a tápellátás és az adatforgalom egyazon kábelen, Ethernet-en továbbításával a kábelezési munka és költség drasztikus csökkentését célozza.

NT24k™ PoE sorozat

A Red Lion/N-Tron®  sorozat NT24k™ a lehetséges port konfigurációk, Power over Ethernet Plus (PoE+) modellek, média típusok nagy választékát kínálja, beleértve a Fast Ethernet, Gigabit réz és optikai csatlakozás lehetőségeit is. Valamennyi NT24k switch plug-and-play installálható, IGMP auto-konfigurációra, utómatikus media/port felismerésre képes, s ezzel az NT24k az egyik legegyszerűbben üzembehelyezhető menedzselhető switch modellé vált az ipariban. Fémházas kivitelű, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal. Tovább az NT24k PoE termékoldalra.

Red Lion/N-Tron® NT24k™ PoE sorozat

1000-POE sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 1000-POE nem menedzselhető PoE industrial Power over Ethernet (PoE) injektorok Gigabit teljesítményt és IEEE 802.3af/at PoE+ biztosítanak. A 1000-POE injektorok 30 watt kimeneti teljesítményt nyújtank, nagy üzembiztonsággal rendelkeznek, fém házas kivitelben, DIN sínre szerelhetőek. Működési hőfoktartomány -40° to 80°C. Tovább at 1000-POE sorozat termékoldalra.

Red Lion/N-Tron® 1000 PoE sorozat

SLX PoE Series

A Red Lion/Sixnet® sorozat SLX – nem menedzselhető PoE ipari Ethernet switchek Gigabit sebességet szolgáltatnak, -40° to 85°C működési hőfoktartományuk van és számos, kifejezetten ipari környezetnek, legdurvább környezeti feltételeknek megfelelő minősítéssel rendelkeznek. Elérhető SFP portok az optikai vagy Ethernet felületek rugalmas megválasztása céljából. Tovább az SLX PoE switchek termékoldalra.

Red Lion/N-Tron® SLX PoE sorozat

100-POE sorozat

A Red Lion/N-Tron® 100 sorozat -POE termékekmegfelelnek az IEEE 802.3af PoE ipari standardnek, széles működési hőfoktartománnyal bírnak, és kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosítanak. A  100-POE hálózati eszközcsalás opciók széles választékát kínálja, úgy, mint PoE switchek, injektorok és splitterek, fémdobozban, sínre szerelhető kivitelben.  Tovább a 100-PoE termékoldalra.

Red Lion/N-Tron® 100 PoE sorozat

EB PoE sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat EB sorozata magában foglalja a nem menedzselhető PoE switcheket, i jektorokat és splittereket. Az EB Ethernet eszközök max. 5 kommunikációs porttal rendelkeznek és mind Ethernet, mind optikai csatlakozás lehetőségét biztosítják. Plug-and-play egyszerűséget nyújtanak,automatikusan felsimerik és támogatnak minden IEEE 802.3af kompatibilis eszközt. Tovább az EB PoE sorozat termékoldalára.

Red Lion/N-Tron® EB PoE sorozat

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!