Power over Ethernet (PoE)-N-Tron® és Sixnet® sorozatokból switchek, injektorok, splitterek

A Red Lion vállalat számos Power over Ethernet (PoE) megoldása a tápellátás és az adatforgalom egyazon kábelen, Ethernet-en továbbításával a kábelezési munka és költség drasztikus csökkentését célozza.

Konfigurátor

N-Tron® NT24k™ PoE sorozat

A Red Lion/N-Tron®  sorozat NT24k™ a lehetséges port konfigurációk, Power over Ethernet Plus (PoE+) modellek, média típusok nagy választékát kínálja, beleértve a Fast Ethernet, Gigabit réz és optikai csatlakozás lehetőségeit is. Valamennyi NT24k switch plug-and-play installálható, IGMP auto-konfigurációra, utómatikus media/port felismerésre képes, s ezzel az NT24k az egyik legegyszerűbben üzembehelyezhető menedzselhető switch modellé vált az ipariban. Fémházas kivitelű, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal.

N-Tron® 1000 PoE sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 1000-POE nem menedzselhető PoE industrial Power over Ethernet (PoE) injektorok Gigabit teljesítményt és IEEE 802.3af/at PoE+ biztosítanak. A 1000-POE injektorok 30 watt kimeneti teljesítményt nyújtank, nagy üzembiztonsággal rendelkeznek, fém házas kivitelben, DIN sínre szerelhetőek. Működési hőfoktartomány -40° to 80°C.

Sixnet® SLX PoE sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat SLX – nem menedzselhető PoE ipari Ethernet switchek Gigabit sebességet szolgáltatnak, -40° to 85°C működési hőfoktartományuk van és számos, kifejezetten ipari környezetnek, legdurvább környezeti feltételeknek megfelelő minősítéssel rendelkeznek. Elérhető SFP portok az optikai vagy Ethernet felületek rugalmas megválasztása céljából.

N-Tron® 100 PoE sorozat

A Red Lion/N-Tron® 100 sorozat -POE termékekmegfelelnek az IEEE 802.3af PoE ipari standardnek, széles működési hőfoktartománnyal bírnak, és kiváló EMI védelemet (Electromagnetic interference) biztosítanak. A  100-POE hálózati eszközcsalás opciók széles választékát kínálja, úgy, mint PoE switchek, injektorok és splitterek, fémdobozban, sínre szerelhető kivitelben.

Sixnet® EB PoE sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat EB sorozata magában foglalja a nem menedzselhető PoE switcheket, i jektorokat és splittereket. Az EB Ethernet eszközök max. 5 kommunikációs porttal rendelkeznek és mind Ethernet, mind optikai csatlakozás lehetőségét biztosítják. Plug-and-play egyszerűséget nyújtanak,automatikusan felsimerik és támogatnak minden IEEE 802.3af kompatibilis eszközt.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!