Nyerjen hozzáférést a teljes AVEVA ipari szoftver portfólióhoz rugalmas előfizetési programunkkal

Az AVEVA forradalmasítja az ipari szoftverek használatát rugalmas és egyszerű szoftver előfizetési programjával. Érjen el gyors megtérülést és próbálja ki az AVEVA szoftver portfólió bármely termékét alacsony induló költséggel!

Foglaljon ingyenes bemutatót

Brossúra letöltése – magyar

Brossúra letöltése – angol

 


Csak azért fizet a felhasználó, amit ténylegesen használ

Tegye átláthatóvá és egyszerűvé az ipari szoftverekkel kapcsolatos döntéshozatalt vállalatán belül, legyen szó az AVEVA portfólióba tartozó felhő-alapú, hybrid vagy helyi szervereire/munkaállomásaira telepített szoftverekről, amelyek mindegyikét elérheti egyetlen előfizetési programon keresztül.

 


Gyorsabb ipari digitális transzformáció az AVEVA Flex előfizetési programmal

Ruházza fel vállalatát az elérhető legnagyobb rugalmassággal! Az AVEVA Flex előfizetési program lehetővé teszi az átlátható és gyorsan skálázható szoftver beszerzést az üzemi és üzleti szervezeti szinteken. Lépjen ki a szervezeti silókból és központosítsa szoftver vásárlásait, akár telephelyeken átívelően!

Teljes flexibilitás

Az előfizetéssel vásárolt Flex kreditek lehívhatóak, felhasználhatóak és újra allokálhatóak a szoftver termékek, felhasználók, gyártósorok, projektek és akár telephelyek között is

Bővebben

Az előfizetés időtartama alatt a felhasználó rugalmasan módosíthatja, hogy a teljes AVEVA szoftver portfólióból melyik termékre szeretne éppen aktív előfizetést – nincsenek zsákutcák, nincs kidobott beruházási keret, a változó igényekhez és célokhoz mindig legmegfelelőbb szoftver megoldások választhatóak

Pénzügyi rugalmasság

Érjen el gyors megtérülést ipari szoftver vásárlásai során, és akár a teljes előfizetést vásárolja meg működési költségei terhére – CAPEX vs. OPEX

Bővebben

CAPEX vs OPEX: a felhasználó döntése, hogy a szoftver előfizetés éves működési költségként jelenik-e meg vagy egyszeri beruházási költségként – a végfelhasználó belső csapata rugalmasan, transzparensen, tudatos kockázat-kezeléssel hozhat döntéseket

Skálázhatóság

A folyamatosan változó igényekhez aktuálisan legmegfelelőbb szoftver megoldások választhatóak: a licencek aktiválása, deaktiválása és bővítése sosem volt még ennyire egyszerű

Bővebben

Az IT és adminisztratív csapatok valós időben követhetik a napi szoftver használatot felhasználóra lebontva, központosított licenc kezeléssel, egyetlen előfizetési szerződés részeként, így a szükséges teljes rendszer kapacitás optimalizálható, előre tervezhető

Eredményorientált

Fókuszáljon digitális transzformációs kihívásaira, míg a szoftver frissítések, biztonsági előírásoknak való megfelelés és a műszaki támogatás a mi feladatunk A legfrissebb verzió és termék fejlesztések az előfizetés részeként elérhetőek, így a legutolsó technologiai megoldásokkal integrálhatóvá válik a rendszer. Operációs rendszer kompatibilitás, folyamatos megfelelés a kiberbiztonsági elvárásoknak.

Bővebben

Az előfizetési díj tartalmazza a folyamatos biztonsági frissítéseket, mindig a legújabb technológiához férhetünk hozzá – nincs hálózati és adatbiztonsági kockázat. Az előfizetési díj részét képezi a kiemelt műszaki támogatás és szoftver verziófrissítése, így a szűkös IT szakembergárda válláról a szoftver bérlés feladatokat vesz le – nincsenek további üzemeltetési költségek.

 


Total Cost of Ownership – A szoftver vásárlás valódi költsége

A Total Cost of Ownership szemlélet szerint szoftver vásárláskor nem csak a bevezetés költségeit kell szem előtt tartanunk, hanem a rendszer teljes életciklusa során felmerülő kiadásokat:

  • IT-OT hálózati infrastruktúra kiépítése és fejlesztése, adatgyűjtés és tárolás költsége
  • Adatbiztonság, hálózati biztonság, előírásoknak való folyamatos megfelelés
  • Rendszer tervezés, kialakítás, fenntartás költsége – a belső csapat befektetett ideje
  • Applikáció frissítés, támogatás, üzemeltetés költsége az implementáció után
  • Rendszerbővítés, más rendszerekkel való későbbi összekapcsolás költsége
  • Életciklusát kifutott, esetlegesen nem kihasznált rendszer elveszett költsége
  • Hibás beruházási döntések, zsákutcák költsége

A teljes szoftveréletciklus során felmerülő költségekkel általában nehéz tervezni és egy beruházási döntéskor gyakran többféle érdek áll szemben egymással a vállalati szervezetben. Az AVEVA Flex előfizetéssel a végfelhasználó már a szoftver vásárlási döntés meghozatalakor számszerűsíteni tudja a szoftver teljes életciklusa során felmerülő költségeket és megalapozott döntést hozhat felesleges kockázatok nélkül.

 

Hosszas beruházási döntések helyett agilitás és dinamizmus

Az AVEVA Flex segítségével mindig renedelkezésére állnak azok az ipari szoftverek, amelyekre transzformációja során éppen szüksége van – felesleges kiadások és elveszett költségek nélkül.

Skálázza licenceit aktuális igényeinek megfelelően: egy leszerelt gyártósor vagy telephelyek közötti erőforrás-allokáció esetén egyszerűen és gyorsan átcsoportosíthatja előfizetését, kipróbálhat AVEVA újdonságokat vagy bővítheti meglévő szoftver licenceit magasabb adatpontra.

Hogyan takaríthat meg szoftver előfizetéssel?

3-5 éves szerződéssel 3-5 évre fix az ár, tervezhető vs a mai inflációs környezetben nem ritka a 10-20%-os évközbeni áremelkedés sem. Jelenleg terméktől függően 3% illetve 4%/év a fixen kalkulált éves áremelkedés szoftver előfizetés esetén.

Rövid, 1-3 éves szoftver előfizetés is lehetséges: ha nem hozza az elvárt erdeményt a megoldás, lejáratkor felmondható az előfizetési szerződés, nagyobb veszteség (beruházási költség) nélkül változtatható az elképzelés.

 

Műszaki támogatás az előfizetési díj részeként

Az AVEVA több, mint 900 főből álló nemzetközi szakértő és támogató csapata és kiterjedt partner hálózatunk támogatják felhasználóinkat üzleti céljaik elérésében.

Minden AVEVA Flex előfizetésnek része az AVEVA Customer First műszaki (L2) támogatási program.

Felhasználók műszaki támogatása

AVEVA Customer First program

Mit tartalmaz az AVEVA Customer First műszaki támogatási program?
  • Szoftver üzemeltetés, karbantartás és rendszeres verzió frissítések
  • Folyamatos biztonsági frissítések
  • Tapasztalt szakértői csapatunkhoz való hozzáférés

 


Termékek AVEVA Flex előfizetéssel

AVEVA Insight

Tovább

AVEVA PI – korábbi OSIsoft

Tovább

AVEVA MES rendszerek

Tovább

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!