Red Lion logoControllerek & RTU & I/O modulok

Graphite® Edge Controller

Az IEC 61131 programozói nyelv támogatása, valamint az IIoT kapcsolat és OPC UA szerveri kommunikációs képességein túl a Graphite Edge vezérlő több, mint 300 protokollt képes használni. Protokoll konverziót, adat és esemény loggolását, biztonságos bejelentkezést, fejlett webszerviz interfész használatát és vizualizációs felülelet is biztosít. Mindezt masszív ipari kivitelbe dobozolva, széles működési hőmérséklet tartomány mellett.Tovább az Graphite Edge Controller termékoldalra.

 

Graphite® Edge Controller

 

IPm® sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat ipari RTU-k széles választéka áll rendelkezésre automatizálási feladatok megoldásához.Különböző méretekben, kommunikációs port kiosztással, on-boar I/O opciókkal. Tovább az IPm RTU-k termékoldalra.

 

Red Lion ipari RTU IPm sorozat

Industrial I/O modulok

EtherTRAK®-3 I/O sorozat

  • 17 féle modul
  • UL Class I, Division 2 Group A, B, C, D,   ATEX/IECEx
  • -40° to 75°C működési hőmérséklet tartomány
  • Dupla Ethernet port (redundáns hálózat, switch üzemmód) RS-485 soros kommunikációhoz, USB kapcsolat az eszköz konfigurálásához
  • dupla tápbemenet, fémházas-robosztus kivitel

Tovább az Ethertrak-3 modulok termékoldalra.

EtherTRAK -3 I/O

EtherTRAK®-2 I/O sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat EtherTRAK-2 Ethernet-es I/O modulok egyszerű és biztonságos távoli monitorozást biztosítanak Az EtherTRAK-2 modulok kedvező áron kínálnak kommunikációt és adatgyűjtést akár kemény ipari körülmények között is. Tovább az Ethertrak-2 modulok termékoldalra.

EtherTRAK -3 I/O sorozat

Ipari figyelő relé

Watchdog sorozat

A Red Lion Sixnet® sorozatú ipari figyelő reléi hardver alapú megoldást kínálnak a PLC-k, RTU-k és más automatizálási eszközök felügyeletéhez és az általuk irányított folyamatok biztonságos leállításához. Tovább a Watchdog sorozat terméoldalára.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!