A PTC  Codebeamer® alkalmazás életciklus-menedzsment (ALM) megoldása segít a termelékenység fokozásában és a silók lebontásában a felhasználók vállalkozásaiban annak érdekében, hogy csökkentsék a kiváló minőségű termékeik előállításának nehézségeit. Egy olyan ALM megoldás, mint a Codebeamer, fontos eszköze a hatékony szoftverfejlesztésnek, a különböző  szoftverkomponensek tervezésének, tesztelésének és piacra bocsájtásának.

A megoldás korábbi tulajdonosa, az Intland Software vállalat volt, amit két testvér indított el 1998-ban, a németországi Stuttgartban. A cég ügyfelei szeretik és osztják annak értékeit: a minőség iránti elkötelezettségüket és a fejlesztők lean megközelítését a vevői igények kielégítéséhez. 

Ügyfélközpontúság

Sikeresek maradunk azáltal, hogy mindig az ügyfelekre koncentrálunk. Csapatunk tagjai azon munkálkodnak, hogy ügyfeleink sikerét fokozzuk.

Lean módszer

Az ügyfelek értékteremtésére összpontosítunk az erőforrások optimális felhasználásával. Segítünk ügyfeleinknek folyamatosan alkalmazkodni a jövőbeli kihívásokhoz.

Hosszú távra tervezünk

Nem a negyedéves célok vezérelnek – célunk az, hogy hosszú távú sikereket érjünk el ügyfeleinkkel való együttműködésünk révén.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!