Red Lion logoMenedzselhető ipari Ethernet switchek

A Red Lion (N-Tron® és Sixnet® sorozatok) menedzselhető ipari Ethernet switchek széles választékát ajánlja. A menedzselhető switchek a port beéllítások konfigurálhatóságát, a hálózati teljesítmény menedzselhetőségét, a LAN hálózat monitorozását teszi lehetővé kritikus helyzetek mielőbbi megoldására. Hibátlanul, nagyon jó teljesítménnyel működnek rideg ipari környezetben is.

NT24k™ menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat NT24k Gigabit menedzselhető ipari Ethernet switchek elérhetőek mind DIN-sínre szerelhető, mind rack-be szerelhető kivitelben. Az NT24k a lehetséges port konfigurációk, Power over Ethernet Plus (PoE+) modellek, média típusok nagy választékát kínálja, beleértve a Fast Ethernet, Gigabit réz és optikai csatlakozás lehetőségeit is. Valamennyi NT24k switch plug-and-play installálható, IGMP auto-konfigurációra, utómatikus media/port felismerésre képes, s ezzel az NT24k az egyik legegyszerűbben üzembehelyezhető menedzselhető switch modellé vált az ipariban. Fémházas kivitelű, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal. Tovább az NT24k switchek termékoldalra.

700 menedzselhető switchek sorozat

Tesztelje kifejezetten extrém környezetben a Red Lion/N-Tron® sorozat 700 család menedzselhető ipari Ethernet switcheit. A 700-as sorozat támogatja az SNMP-t, web-management-et, Fast Ethernet-et és az N-View™ Remote Monitoring Technology”-t, s így biztosítja a távolról konfigurálhatóságot és a távoli karbantartást. Fémházas kivitelű, vízálló IP67 védett, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal. Tovább a 700 menedzselhető switchek termékoldalra.

7000 menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 7000 model menedzselhető ipari Ethernet switchek Gigabit -es csatlakozóival ideális megoldást nyújtanak Ethernet interfésszel rendelkező ipari és biztonságtecnikai berendezések összekapcsolására.. A 7000 Gigabit Ethernet switchek jól használhatóak ring manager vagy aggregation switch-ként (port összevonás a nagyobb sávszélesség érdekében). A 7000-es sorozat támogatja az SNMP-t, web-management-et és az N-View™ Remote Monitoring Technology”-t, s így biztosítja a távolról konfigurálhatóságot és a távoli karbantartást. Tovább a 7000 menedzselhető switchek termékoldalra.

SLX menedzselhető switchek sorozat

A Red Lion/ compact Sixnet® sorozat SLX menedzselhető ipari Ethernet switchek a Gigabit és a Fast Ethernet kapcsolatok kombinált lehetőségét kínálja, és ezért az extrém igények kielégítésére megfelelő hálózati eszköz. Elérhető Ethernet és fénykábel csatlakozóval, Modbus monitorozására képes, fémből készült kiegészítések a DIN sínre szereléshez. Tovább az SLX menedzselhető switchek termékoldalra.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!