Menedzselhető ipari Ethernet switchek

A Red Lion (N-Tron® és Sixnet® sorozatok) menedzselhető ipari Ethernet switchek széles választékát ajánlja. A menedzselhető switchek a port beéllítások konfigurálhatóságát, a hálózati teljesítmény menedzselhetőségét, a LAN hálózat monitorozását teszi lehetővé kritikus helyzetek mielőbbi megoldására. Hibátlanul, nagyon jó teljesítménnyel működnek rideg ipari környezetben is.

Konfigurátor

NIS2 „Hálózati és Információbiztonsági Irányelv”

A NIS2 célja, hogy javítsa a hálózatok és információs rendszerek biztonságát az EU-ban, azáltal, hogy a kritikus infrastruktúrák és alapvető szolgáltatások üzemeltetőit kötelezi megfelelő biztonsági intézkedések bevezetésére, és az esetleges incidensek jelentésére az illetékes hatóságoknak.

NIS2 kiberbiztonsági irányelvek-részletek

NIS2 megfelelés csak menedzselhető switchekkel érhető el! Itt a megoldás.

N-Tron® NT5000 sorozat

Az új N-Tron® NT5000 család, gigabites, layer 2-es menedzselhető ipari Ethernet switch, megbízható, biztonságos és könnyű használni.

A NT5000 sorozatot gyors telepítésre, könnyű használatra tervezték. Modern grafikai interfészének és a konfigurációs varázslónak köszönhetően gyors és egyszerű a beüzemelés.

NT4008 gigabites menedzselhető ipari switch

PROFINET NT4008 menedzselhető switch

A Red Lion NT4008 gigabites 8 portos layer 2 menedzselt switch-ek a beágyazott PROFINET stack és a GSDML fájl támogatásnak köszönhetően bármilyen standard PROFINET PLC konfigurációs eszközzel könnyen PROFINET hálózatba integrálható.

N-Tron® NT24k™ menedzselhető switch-ek

A Red Lion/ N-Tron® sorozat NT24k Gigabit menedzselhető ipari Ethernet switchek elérhetőek mind DIN-sínre szerelhető, mind rack-be szerelhető kivitelben. Az NT24k a lehetséges port konfigurációk, Power over Ethernet Plus (PoE+) modellek, média típusok nagy választékát kínálja, beleértve a Fast Ethernet, Gigabit réz és optikai csatlakozás lehetőségeit is.

N-Tron® 700 menedzselhető switch sorozat

Tesztelje kifejezetten extrém környezetben a Red Lion/N-Tron® sorozat 700 család menedzselhető ipari Ethernet switch-eit. A 700-as sorozat támogatja az SNMP-t, web-management-et, Fast Ethernet-et és az N-View™ Remote Monitoring Technology”-t, s így biztosítja a távolról konfigurálhatóságot és a távoli karbantartást.

N-Tron® 7000 menedzselhető switch sorozat

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 7000 model menedzselhető ipari Ethernet switchek Gigabit -es csatlakozóival ideális megoldást nyújtanak Ethernet interfésszel rendelkező ipari és biztonságtecnikai berendezések összekapcsolására.

Sixnet® SLX menedzselhető switchek

A Red Lion/ compact Sixnet® sorozat SLX menedzselhető ipari Ethernet switchek a Gigabit és a Fast Ethernet kapcsolatok kombinált lehetőségét kínálja, és ezért az extrém igények kielégítésére megfelelő hálózati eszköz. Elérhető Ethernet és fénykábel csatlakozóval, Modbus monitorozására képes, fémből készült kiegészítések a DIN sínre szereléshez.

N-Tron® Advanced Layer 3 menedzselt switch sorozat

A NT328G menedzselhető ipari Ethernet switch számos enterprise szintű funkciót kínál. Rack-be szerelhető, 28 portos kivitelben érhető el, akár 10Gigabit SFP porttal is.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!