Red Lion logoMenedzselhető ipari Ethernet switchek

A Red Lion (N-Tron® és Sixnet® sorozatok) menedzselhető ipari Ethernet switchek széles választékát ajánlja. A menedzselhető switchek a port beéllítások konfigurálhatóságát, a hálózati teljesítmény menedzselhetőségét, a LAN hálózat monitorozását teszi lehetővé kritikus helyzetek mielőbbi megoldására. Hibátlanul, nagyon jó teljesítménnyel működnek rideg ipari környezetben is.

Konfigurátor

 

N-Tron® Series NT5000 gigabites menedzselhető ipari Ethernet switch

Az új N-Tron® NT5000 család, gigabites, layer 2-es menedzselhető ipari Ethernet switch, megbízható, biztonságos és könnyű használni.

A NT5000 sorozatot gyors telepítésre, könnyű használatra tervezték. Elérhető számos port-konfigurációban, vegyesen réz és optikai portokkal. Modern grafikai interfészének és a konfigurációs varázslónak köszönhetően gyors és egyszerű a beüzemelés. Web böngészőn keresztül elérhető grafikus műszerfala és logikai nézete gyors és könnyen átlátható státusz- és diagnosztikai információkat kínál.

A switch számtalan biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy védje a hálózatot az illetéktelen hozzáféréstől. Biztonsági funkció között szerepel IEEE 802.1X port és felhasználó azonosítás, MAC filtering, jelszavas védelem, valamint portok vagy felhasználók blokkolása többszöri sikertelen csatlakozási kísérlet után.

Az NT5000 család fejlett diagnosztikai és menedzsment funkciókat kínál. A VLAN port és tag konfiguráció grafikus megjelenítése könnyű VLAN konfigurációt tesz lehetővé. Az elérhető grafikai interfész funkciógazdag és könnyen használható diagnosztikai eszkötöket kínál, úgy mint esemény loggolás, kábel diagnosztika, port control és forgalom optimizálás, RSTP/MSTP, IGMP v1/v2/v3, SNMP v1/v2/v3, NTP, port tükrözés, LLDP, valamint port trunking.

Tudjon meg többet a termékről.

Red Lion NT5000 menedzselhető switch
RedLion NT5000 managed
gigabit ethernet switch
Red Lion NT5000 tulajdonságainak összefoglalója
RedLion NT5000 managed switch feature summary

PROFINET NT4008 menedzselhető switch-ek

A Red Lion NT4008 gigabites 8 portos layer 2 menedzselt switch-ek a beágyazott PROFINET stack és a GSDML fájl támogatásnak köszönhetően bármilyen standard PROFINET PLC konfigurációs eszközzel könnyen PROFINET hálózatba integrálható. Az NT4008 switch-ek megfelelnek a PROFINET Conformance class B (CC-B), RT Class 1 elvárásoknak, teljes mértékben menedzselhetőek és valós idejű adatcserét tesznek lehetővé. Soros dual SFP porttal is rendelhetőek, így kínálva Fast és Gigabit Ethernet réz és optikai csatlakozási lehetőséget IoT alkalmazásokhoz. Támogatja az MRP-t (Media Redundancy Protocol), elérhető MRM (Manager) és MRC (Client) módban is, ezzel növelve a rendszer megbízhatóságát. DIN sínre szerelhető IP30-as kivitelű csatlakozóval látták el, rendelkezik redundáns 12-58 V DC tápellátással, továbbá széles hőmérséklet tartományban és robbanásbiztos környezetben alkalmazható.

Red Lion NT4008 gigabites menedzselhető ipari switchmagyar nyelvű video:

NT24k™ menedzselhető switchek

A Red Lion/ N-Tron® sorozat NT24k Gigabit menedzselhető ipari Ethernet switchek elérhetőek mind DIN-sínre szerelhető, mind rack-be szerelhető kivitelben. Az NT24k a lehetséges port konfigurációk, Power over Ethernet Plus (PoE+) modellek, média típusok nagy választékát kínálja, beleértve a Fast Ethernet, Gigabit réz és optikai csatlakozás lehetőségeit is. Valamennyi NT24k switch plug-and-play installálható, IGMP auto-konfigurációra, utómatikus media/port felismerésre képes, s ezzel az NT24k az egyik legegyszerűbben üzembehelyezhető menedzselhető switch modellé vált az ipariban. Fémházas kivitelű, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal. Tovább az NT24k switchek termékoldalra.

NT24k menedzselhető switchek

700 menedzselhető switchek

Tesztelje kifejezetten extrém környezetben a Red Lion/N-Tron® sorozat 700 család menedzselhető ipari Ethernet switcheit. A 700-as sorozat támogatja az SNMP-t, web-management-et, Fast Ethernet-et és az N-View™ Remote Monitoring Technology”-t, s így biztosítja a távolról konfigurálhatóságot és a távoli karbantartást. Fémházas kivitelű, vízálló IP67 védett, kiemelten ütés és rezgés ellenálló típus széles működési hőmérséklet tartománnyal. Tovább a 700 menedzselhető switchek termékoldalra.

Red Lion/N-Tron sorozat 700 család menedzselhető ipari Ethernet switch

7000 menedzselhető switchek

A Red Lion/ N-Tron® sorozat 7000 model menedzselhető ipari Ethernet switchek Gigabit -es csatlakozóival ideális megoldást nyújtanak Ethernet interfésszel rendelkező ipari és biztonságtecnikai berendezések összekapcsolására.. A 7000 Gigabit Ethernet switchek jól használhatóak ring manager vagy aggregation switch-ként (port összevonás a nagyobb sávszélesség érdekében). A 7000-es sorozat támogatja az SNMP-t, web-management-et és az N-View™ Remote Monitoring Technology”-t, s így biztosítja a távolról konfigurálhatóságot és a távoli karbantartást. Tovább a 7000 menedzselhető switchek termékoldalra.

Red Lion N-Tron menedzselhető switch

SLX menedzselhető switchek

A Red Lion/ compact Sixnet® sorozat SLX menedzselhető ipari Ethernet switchek a Gigabit és a Fast Ethernet kapcsolatok kombinált lehetőségét kínálja, és ezért az extrém igények kielégítésére megfelelő hálózati eszköz. Elérhető Ethernet és fénykábel csatlakozóval, Modbus monitorozására képes, fémből készült kiegészítések a DIN sínre szereléshez. Tovább az SLX menedzselhető switchek termékoldalra.

SLX menedzselhető switch

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!