N-Tron® Series NT5000

Az új N-Tron® NT5000 család, gigabites, layer 2-es menedzselhető ipari Ethernet switch, megbízható, biztonságos és könnyű használni.

A NT5000 sorozatot gyors telepítésre, könnyű használatra tervezték. Elérhető számos portos konfigurációban, vegyesen réz és optikai portokkal. Modern grafikai interfészének és a konfigurációs varázslónak köszönhetően gyors és egyszerű a beüzemelés és az első használat. A switch web böngészőn keresztül elérhető grafikus műszerfala és logikai nézete gyors és könnyen átlátható státusz és diagnosztikai információkat kínál.

A switch számtalan biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy védje a hálózatot az illetéktelen hozzáféréstől. Biztonsági funkció között szerepel IEEE 802.1X port és felhasználó azonosítás, MAC filtering, jelszavas védelem, valamint portok vagy felhasználók blokkolása többszöri sikertelen csatlakozási kísérlet után.

Az NT5000 család fejlett diagnosztikai és menedzsment funkciókat kínál. A VLAN port és tag konfiguráció grafikus megjelenítése könnyű VLAN konfigurációt tesz lehetővé.

N-Tron® NT5000 család
RedLion NT5000 managed
gigabit ethernet switch

Angol nyelvű ismertető

Az elérhető grafikai interfész funkciógazdag és könnyen használható diagnosztikai eszkötöket kínál, úgy mint esemény loggolás, kábel diagnosztika, port control és forgalom optimizálás, RSTP/MSTP, IGMP v1/v2/v3, SNMP v1/v2/v3, NTP, port tükrözés, LLDP, valamint port trunking.

Red Lion N-Tron® NT5000 család előnyei
RedLion NT5000 managed switch feature summary
RedLion NT5000
RedLion NT5000 standards and notifications

Tovább a gyártó oldalára!


Könnyű használhatóság

Konfigurációs varázsló

A varázslót és a grafikus interfészt az installációt és konfigurációt végző mérnök szemével alkották meg. A varázsló lépésenként végigvezeti a mérnököt a switch konfigurációs lépésein. Az NT5000 támogatja a szöveg alapú konfigurációs fájlokat. Ez lehetővé teszi, hogytn másolni tudjunk a hálózaton lévő többi eszközre.

RedLion NT5000 konfigurációs varázsló

Grafikus műszerfal

A grafikus műszerfalhoz tartozik a switch logikai nézete, mely információkat kínál az aktív portokról, aktuális forgalomról és hibákról. Forgalom és esemény számlálók kínálnak gyorsan leolvasható statisztikákat az adminsztrátorok számára, ezzel könnyítve meg a hibakeresést. A műszerfalról egyetlen kattintással elérhetjük a port konfigurációs és esemény logoló panelt, ezzel kínálva gyors és egyszerű hozzáférést az értékes információhoz.

 

 

RedLion NT5000 grafikus műszerfal
RedLion NT5000 managed switch graphical dashboard

Fejlett biztonsági funkciók

A switch számtalan biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy védje a hálózatot az illetéktelen hozzáféréstől.

Az NT5000 sorozat támogatja a IEEE 802.1X és RADIUS távoli szerver autentikációt, ami lehetővé teszi a központi RADIUS szerverről történő felhasználó és port autentikációt. Így könnyű bármilyen hozzáférés központi letiltása, anélkül, hogy minden egyes switch-re külen be kellene lépni. Az adminisztrátorok értesítéseket kaphatnak, ha valamilyen hozzáférési kísérlet vagy módosítás történik a switch konfgurációban.

A többlépcsős felhasználó jogosultság kezelés segítségével akár funkciónként is definiálhtó a hozzáférés.

RedLion NT5000 fejlett biztonsági funkciók
RedLion NT5000 managed switch managed access

A switch a következő, további biztonsági funkciókkal rendelkezik:

  • Jelszavas védelem
  • MAC port security, MAC filtering
  • Konfigurálható jelszó hossz
  • portok vagy felhasználók blokkolása többszöri sikertelen csatlakozási kísérlet után

Fejlett menedzsment és diagnosztikai képességek

Az NT5000 család fejlett diagnosztikai és menedzsment funkciókat kínál. A VLAN port és tag konfiguráció grafikus megjelenítése könnyű VLAN konfigurációt tesz lehetővé.

N-Ring Auto Member

A mindenkori legfrissebb firmware használata kritikus, hogy hálózatunkat mindig biztonságban tarthassuk. Az NT5000 támogatja az N-View 2-t, így lehetőség van a kontrollált (bármilyen switch csoport definiálható) és időzíthető (azonnali vagy későbbi időpontra időzített) firmware menedzsmentre.

Az N-View 2 felimseri a hálózaton lévő N-View 2 enabled eszközöket és könnyen olvasható módon ábrázolja ezen eszközöket és a hálózatban elfoglalt helyüket. Továbbá információkat kínál ezen eszközök státuszáról, a portokon folyó forgalomról és egyéb részletekről. Képes a duplikált IP címek felfedezésére, valamint közvetlenül az N-View 2-ből ezen duplikált IP címek megváltoztatására. A port tükrözés segítségével könnyebb az esetleges hibakeresés.

A switch a további diagnosztikai funkciókat kínálja: esemény loggolás, kábel diagnosztika, port control és forgalom optimizálás, RSTP/MSTP, IGMP v1/v2/v3, SNMP v1/v2/v3, NTP, LLDP, valamint port trunking.

Tovább a gyártó oldalára!

RedLion NT5000 N-Ring Auto Member

RedLion NT5000 N-Ring Auto Member

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!