Intelligens ipari tűzfal – SECURITY BY DESIGN

 

RA10C Compact Industrial Firewall

Különösen javasolt régi (legacy), egyéb védelemmel nem rendelkező rendszerekhez. Az eszköz könnyen, a hálózat topológiájának megváltoztatása és IP cím ütközés NÉLKÜL egyszerűen telepíthető. Nincs szükség a védendő berendezés helyes működését veszélyeztető átalakításra.

Az intelligens ipari tűzfal magas szintű védelmet biztosít termelési hálózata és berendezései számára az illetéktelen hozzáférések és támadások ellen. A termelési hálózat kisebb logikai egységekre bontásával (mikroszegmentálás) védi a hálózatot, megakadályozva ezzel a támadók hálózaton belüli mozgását.

Funkcióinak köszönhetően ez egy IT által elfogadott megoldás kifejezetten automatizálási szakemberek számára. Legfontosabb tulajdonságai:
  • Learning mode – a beépített “Tanulási mód” felismeri a hálózathoz csatlakoztatott és kommunikálni próbáló eszközöket,
  • Autodetect – felismeri az új hálózati eszközöket és blokkolja a forgalmukat a tűzfalon keresztül,
  • Security by Design,
  • Elavult, legacy rendszerek védelme biztosítható.

Az egyre szigorodó információbiztonsági elvárások (NIS2) és sajnos egyre gyakrabban előforduló kiber támodások miatt fokozottan fontos az ipari hálózatok és berendezések védelme. A peremvédelem sokat fejlődött az elmúlt években, de az esetleges támadások hálózaton belüli terjedését is akadályozni kell, erre kíváló módszer a mikroszegmentálás.

Ha többet szeretne megtudni a Red Lion által kínált ipari tűzfalról vagy biztonságos távoli hozzáférésről, akkor látogasson el honlapunkra.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!