Az AVEVA Group Plc. megalakulásával globális vezető született az ipari mérnöki,  üzemeltetési és adat-infrastruktúra szoftverek területén. A cég által kínált szotver portfólió segítséget ad a felhasználók ipari rendszereinek digitális transzformációjában azok teljes működési életciklusa alatt.

Softing logo

Szoftver és hardver termékeik, szolgáltatásaik  és több mint 40 évnyi tapasztalatuk lehetővé teszik ügyfeleik számára, hogy optimalizálják berendezéseik és értékteremtő folyamataik hatékonyságát akár lokálisan, akár a felhőben, alapot teremtenek az ipar 4.0 megoldásokhoz és a termelés optimalizálásához.

A Red Lion csoport igényes ipari kivitelű vagy akár katonai használatú real-time Ethernet switcheket, portonként konfigurálható sebességű, Gigabit, védett, akár IP67 kivitelű, menedzselt redundáns vagy nem menedzselt eszközöket forgalmaz.

Digitális munkafolyamatokat kínál a kollaboratív fejlesztés hatékonysága és a jogszabályi megfelelés támogatása érdekében, és integrálható más PTC-termékekkel a mérnöki digitális szálhoz való kapcsolódás érdekében.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!