Biztonságos távoli hozzáférés

IT által elfogadott megoldás az OT számára!

A német MB Connect Line a biztonságos ipari, M2M kommunikáció, IIot és távoli hozzáférés szakértője. Ipari kivitelű router-ei és szoftver megoldásai központi hozzáférést és eszközmenedzsmentet kínálnak a biztonságos IT-OT integrációhoz.

A berendezésekhez való biztonságos távoli hozzáférés, -monitorozás és -karbantartás segítségével csökkenthetőek az üzemeltetési költségek. Egyszerű használatának és intuitív konfigurációjának köszönhetően könnyen telepíthető.

MB connect line Success Stories

Remote Access

Biztonságos távoli hozzáférés berendezésekhez távoli diagnosztika és karbantartás céljából, központi felhasználó és hozzáférés menedzsmenttel.

Secure Industrial IoT

Lehetővé teszi értékes berendezés- és gyártási adatok távoli gyűjtését és vizualizálását könnyen navigálható web interfészen keresztül.

Industrial Security

Ipari tűzfal magas szintű védelmet biztosít ipari létesítményei és berendezései számára az illetéktelen hozzáférések és támadások ellen.

Security by Design

A Remote Access Platform termékcsaládot úgy alkotta meg a német MB Connect Line, hogy az információ biztonságot már a fejlesztési folyamat során figyelembe vették (SECURITY BY DESIGN), nem utólag adták hozzá.

Az MB Connect Line fejlesztési folyamatait évente auditálják a TÜV (IEC 62443-4-1: 2018 ML 2) által. A  termekfejlesztés során kulcsfontosságú eszközként használják a TeleTrusT által publikált “State of the art” útmutatót. Az IT biztonság terén szakértőnek számító TeleTrusT-tal közösen aktívan részt vettek az IEC 62443-4-2 metódus fejlesztésében.

Legfontosabb képességek:

  • Intelligens tűzfal és “Tanulási mód” figyeli a kommunikációt a még magasabb biztonságért,
  • Konfiguráció pár kattintással,
  • Magas szintű biztonság az RSA autentikációnak köszönhetően,
  • Kihasználja a Biztonságos Rendszerindítás (Secure Boot biztonsági szabvány) valamint a felhasználói szintű hozzáférés kezelés előnyeit.
  • Secure Firmware,
  • A fizikai kulcs segítségével lokálisan is kontrollálható a hálózathoz való távoli hozzáférés.

Tovább

Felhasználási lehetőségek

  • OEM-ek és gépgyártók számára megoldás az IEC 62443-3-3 és OT Security követelményeknek való megfeleléshez. Tudj meg többet!
  • Épület automatizálás – Távoli felügyelet és karbantartás gépészeti és elektromos berendezésekhez
  • Rendszerintegrátorok számára – Gyártósor digitalizáció, gyártósori berendezések, műszerek biztonságos csatolása termelési hálózathoz
  • “All-in-one” IIoT megoldás

Tekintse meg az MB connect line sikertörténeteit:

MB connect line Success Stories

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!