Ipari adat-infrastruktúra megoldások a vállalat minden szintjén

Az AVEVA Data Management szoftver portfólió teljes mértékben lefedi a folyamat hisztorizálás, az intelligencia, a hatékony jelentéstétel és az analitikai igényeket – akár helyszínen, akár a felhőben, vagy mindkét területen egyidejűleg. A nyílt, rendszersemleges csatlakoztathatóság és a rugalmasan skálázható architektúrák a digitális átalakulás gerincét képezik.

Foglaljon ingyenes bemutatót

Whitepaper letöltése

AVEVA PI – korábbi OSIsoft PI

AVEVA Data Hub

AVEVA Historian

AVEVA Insight

AVEVA Reports for Operations

AVEVA Edge Data Store

Asset Information Management

AVEVA Access Anywhere

AVEVA Teamwork

Központi, megosztott adatforrás

A „single source of truth” adat-stratégia lényege, hogy duplikációk és párhuzamos folyamatok helyett a szervezet minden szereplője ugyanabból az adatforrásból nyeri az információt. Az IT (Information Technology), az OT (Operations Technology) és ET (Engineering Technology) rendszerek a termelő eszközökről, folyamatokról és a gyakran elkülönülten működtetett szervezeti silókból egyetlen adat infrastruktúrában gyűjtik és rendszerezik az adatokat.

AVEVA visualize data

Kontextusba helyezett adatok megjelenítése és elemzése

Az ipari információkezelés nem csupán az adatok gyűjtéséről és tárolásáról szól. Ehelyett a legapróbb részletekre kiterjedő elemzést jelenti, hogy felfedezhetővé és felhasználhatóvá váljon a  a szervezet számára a begyűjtött adatokban rejlő érték. A letárolt adatok élő információs hírcsatornákká alakításával segítünk a problémák elhárításában és a trendek felismerésében, amelyek segítenek a szervezeti működés javításában.

Távoli adatelérés lokálisan és a felhőben

Az AVEVA Data Management megoldások a vállalati információbiztonsági elvárásokkal folyamatos összehangban képesek rugalmasan, a változó igényekhez alkalmazkodva biztosítani az ipari adatai kezeléséhez szükséges lokális, felhő-alapú vagy hybrid adat infrastruktúrát. Alakítson ki földrajzi lokációkon és az IT-OT szintjein átívelő architektúrát szoftver- és hardverfüggetlen AVEVA eszközökkel.

 

HENN

Hogyan növelte gyártási hatékonyságát 10%-kal az AVEVA Data Hub segítségével a világ piacvezető autóipari alkatrész beszállítója, a HENN? ismerje meg, hogyan lehetséges egy globális autóipari OEM értékláncában az termelési információkhoz való hozzáférés idejét 2 napról 2 percre csökkenteni az AVEVA felhő-alapú data management eszköztárával!

 

CEMEX

Hogyan központosította a CEMEX cementipari nagyvállalat globálisan a termelési adataihoz kezelését és hogyan csökkenthető az adatokhoz való hozzáférés 740 óráról egy órára az AVEVA PI segítségével? ismerje meg, hogyan javítja a termelékenységet és szünteti meg a szervezeti silókat az AVEVA PI!

 

Genentech

A világ egyik úttörő biotechnológiai vállalata több mint 20 évnyi historikus termelési adatát migrálta korábbi adattárolási rendszeréből AVEVA PI-ba, melyet anyavállalata, a Roche gyógyszeripari vállalat is használ. Ismerje meg, hogyan lehetséges 130 milliárd rögzített esemény és 27,000 tag migrálása problémamentesen, leállás nélkül!

Kapcsolódó cikkek