Ipari adat-infrastruktúra megoldások a vállalat minden szintjén

Az AVEVA Data Management szoftver portfólió teljes mértékben lefedi a folyamat hisztorizálás, az intelligencia, a hatékony jelentéstétel és az analitikai igényeket – akár helyszínen, akár a felhőben, vagy mindkét területen egyidejűleg. A nyílt, rendszersemleges csatlakoztathatóság és a rugalmasan skálázható architektúrák a digitális átalakulás gerincét képezik.

Foglaljon ingyenes bemutatót

Whitepaper letöltése

AVEVA Data Management - Kapcsolódó Megoldások

Energia monitoring rendszer

Tovább

Ipari IoT és Cloud megoldások

Tovább

Ipari adatgyűjtés, adatkezelés, adatelemzés

Tovább

AVEVA Data Management termékportfólió

AVEVA PI – korábbi OSIsoft PI

A világ vezető ipari adat-infrastruktúra megoldása, amelybe üzemi vezetők éppúgy bizalmukat helyezik, mint a vállalati Chief Information Officer. A PI a vállalat minden szintjén a “single source of truth” (“egyetlen igazság”) forrásaként funkcionál, self-service vizualizációs és analitikai felületekkel támogatva a gyors döntéshozatalt.

Részletek

AVEVA Data Hub

"Ready-to-use", ipari adatok tárolására kialakított cloud adattárolási és adatmegosztási szolgáltatás, mellyel aggregálhatja, rendszerezheti és biztonságosan oszthatja meg adatait szervezetén belül vagy akár kívül, a kiberbiztonsági előírásoknak való folyamatos megfelelés mellett.

Részletek

AVEVA Historian

Az AVEVA piacvezető Historian programja akár több mint 2 millió adatpont valós idejű optimalizált írására és olvasására alkalmas, az ipari adatok kezelésére kialakított piacvezető megoldás. 40-szeres tömörítést alkalmazva, a relációs adatbázisokban felhasznált tárhely csupán 2%-át felhasználva.

Részletek

AVEVA Insight

Tekintsen be ipari adataiba bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről! Az Insight egy felhő alapú gyártás üzemeltetési platform, az eszközhatékonyság mérésének, a prediktív analitikának új és egyszerű eszköze. Javítsa ipari folyamatai átláthatóságát, hozzon jobb, gyorsabb és bölcsebb döntéseket!

Részletek

AVEVA Reports for Operations

Az AVEVA Reports (korábbi Dream Reports) egy sztenderdizált ipari jelentéskészítő, mellyel automatizálhatja üzemi és üzleti adataiból készített, validált riportjai elkészítését és megosztását. Intuitív és könnyen kezelhető felhasználói felület, gyors projekt fejlesztés és karbantartás, egyetlen kódsor nélkül végezhető űrlap-kialakítás.

Részletek

AVEVA Edge Data Store

Gyűjtse, tárolja és továbbítsa ipari adatait terepi eszközeiről a felhőbe helyszíni állomány és humán felügyelet nélkül, akár szélsőséges fizikai környezetben! Kedvező árú és nagy ellenállóképességű hardver eszközökkel párosítva képessé teszi távoli, ember számára nehezen hozzáférhető berendezéseiről származó adatai hasznosítására.

Részletek

Asset Information Management

Az AVEVA AIM segítségével átfogó képet kaphat eszközeiről, azok állapotáról. A piacon egyedülálló módon lefedi az eszközkezelés és karbantartás teljes spektrumát (startégia, adatgyűjtés-elemzés, tervdokumentumok, folyamatadatok, stb.), és így lehetővé teszi a költségek, kockázatok és a teljesítményt optimalizálását.

Részletek

AVEVA Access Anywhere

Felügyelje termelési folyamatait bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről! Plant SCADA és Intouch alkalmazások kezelése - írás és olvasás - bármely HTML5 alapú internet böngészővel, web alapon. Terjessze ki az alkalmazásaihoz való távoli hozzáférést kliens oldali szoftver installálás és karbantartás nélkül, biztonságosan!

Részletek

AVEVA Teamwork

Készítse fel az üzemi dolgozókat a digitalizált gyártás által támasztott kihívásokra! Generációváltás vagy gyakori szakember-csere az üzemben? Képzések, tudástár és a valós-idejű hírfolyam segíti a termelésben dolgozók képességeinek folyamatos fejlesztését és a tudásmegosztást a szervezet minden szintjén.

Részletek

Központi, megosztott adatforrás

A „single source of truth” adat-stratégia lényege, hogy duplikációk és párhuzamos folyamatok helyett a szervezet minden szereplője ugyanabból az adatforrásból nyeri az információt. Az IT (Information Technology), az OT (Operations Technology) és ET (Engineering Technology) rendszerek a termelő eszközökről, folyamatokról és a gyakran elkülönülten működtetett szervezeti silókból egyetlen adat infrastruktúrában gyűjtik és rendszerezik az adatokat.

AVEVA visualize data

Kontextusba helyezett adatok megjelenítése és elemzése

Az ipari információkezelés nem csupán az adatok gyűjtéséről és tárolásáról szól. Ehelyett a legapróbb részletekre kiterjedő elemzést jelenti, hogy felfedezhetővé és felhasználhatóvá váljon a  a szervezet számára a begyűjtött adatokban rejlő érték. A letárolt adatok élő információs hírcsatornákká alakításával segítünk a problémák elhárításában és a trendek felismerésében, amelyek segítenek a szervezeti működés javításában.

Távoli adatelérés lokálisan és a felhőben

Az AVEVA Data Management megoldások a vállalati információbiztonsági elvárásokkal folyamatos összehangban képesek rugalmasan, a változó igényekhez alkalmazkodva biztosítani az ipari adatai kezeléséhez szükséges lokális, felhő-alapú vagy hybrid adat infrastruktúrát. Alakítson ki földrajzi lokációkon és az IT-OT szintjein átívelő architektúrát szoftver- és hardverfüggetlen AVEVA eszközökkel.

 

HENN

Hogyan növelte gyártási hatékonyságát 10%-kal az AVEVA Data Hub segítségével a világ piacvezető autóipari alkatrész beszállítója, a HENN? ismerje meg, hogyan lehetséges egy globális autóipari OEM értékláncában az termelési információkhoz való hozzáférés idejét 2 napról 2 percre csökkenteni az AVEVA felhő-alapú data management eszköztárával!

 

CEMEX

Hogyan központosította a CEMEX cementipari nagyvállalat globálisan a termelési adataihoz kezelését és hogyan csökkenthető az adatokhoz való hozzáférés 740 óráról egy órára az AVEVA PI segítségével? ismerje meg, hogyan javítja a termelékenységet és szünteti meg a szervezeti silókat az AVEVA PI!

 

Genentech

A világ egyik úttörő biotechnológiai vállalata több mint 20 évnyi historikus termelési adatát migrálta korábbi adattárolási rendszeréből AVEVA PI-ba, melyet anyavállalata, a Roche gyógyszeripari vállalat is használ. Ismerje meg, hogyan lehetséges 130 milliárd rögzített esemény és 27,000 tag migrálása problémamentesen, leállás nélkül!

Kapcsolódó cikkek