Ipari szoftverek a digitális transzformáció szolgálatában

Az ipar számára fejlesztett szoftver portfóliónk egyszerre támogatja az üzleti és üzemi célokat. Abban hiszünk hogy a szervezeti silókon túl, a termelési és üzleti információk egyidejű használatával érhető el a leghatékonyabb vállalati működés, melynek alapja a „single source of truth” információs architektúra. Ennek megvalósításához kínálunk számos iparra szabott megoldást és terméket. Az itt elérhető anyagainkat folyamatosan bővítjük.

Energia Monitoring

Belefáradt abba, hogy manuálisan dolgozza fel és elemezze energiafelhasználási és folyamatadatait? Nézze meg az AVEVA szoftvereivel a Controsys által megvalósított energia felügyeleti megoldást, ahol egyetlen, valós idejű rendszerben valósul meg az energiafelhasználási adatok összekapcsolása a termelési adatokkal és a termelés fizikai modelljével. Kövesse ipari energia felhasználását és engedje, hogy okos döntések szülessnek!

AVEVA Flex előfizetés

Próbálja ki a teljes AVEVA portfólió bármely termékét rugalmas előfizetési programunkkal! Élvezze az alacsonyabb induló költség előnyeit, akár működési – OPEX – költségkerete terhére. A folyamatos megfelelés a kiberbiztonsági elvárásoknak és a kiemelt műszaki támogatás terhet vesz le a szűkös IT szakembergárda válláról, így Ön digitalizációs kihívásaira fókuszálhat!

OEE, állásidő elemzés

Az OEE (Overall Equipment Effectiveness) a gyártó berendezések és a termelési folyamatok létfontosságú mutatószáma. Feltételen nyomon követendő, mivel segíthet a vállalkozás egészének költségekcsökkentésében és a ROI növelésében. Minél hatékonyabb a vállalat működése, annál hatékonyabban lehet hasznosítani az eszközöket, és annál többet lehet kihozni a meglévő eszközparkból.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!