Alarm Adviser-Analysis

 

Alarm Adviser Analysis

Az AVEVA Alarm Adviser web alapú riasztás elemző szoftver, amely interaktív vizuális elemzéssel segít felderíteni a riasztásokat a folyamatfelügyeleti rendszerben.

Az ipar által ajánlott, szokásos riasztáskezelési gyakorlatok alapján az Alarm Adviser műszerfalat biztosít a riasztások, okok és következmények azonnali diagnosztizálására. Egyetlen eszközzel végzi a gyakori, a mindig jelenlévő, pillanatnyi és következményes riasztások azonosítását, ami segít az üzemi zavarok elemzésében és a rendszer teljesítményének optimalizálásában. Összetett, mégis egyszerűen kezelhető ütemezési rendszerrel rendelkezik, a kezelői személyzet a nap 24 órájában használhatja és az eszkalációs szabályok beépített biztonsági értesítést adnak a felügyelők és a tartalék személyzet számára.

Főbb előnyök

 • Segít az üzem hibamentes működésének hatékonyabb ellenőrzésében és kezelésében
 • Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy KPI-célokat állítsanak be és összehasonlítsák azokat a tényleges adatokkal a közelmúlt és a múlt eseményeit és nyomon követhessék az időbeli változásokat
 • Jobb operátor-tudatosság és hatékonyság
 • Az előre nem tervezett állásidő csökkentése
 • Jobb üzemi teljesítmény és megbízhatóság

 

Alarm Adviser-Analysis adatok megjelenítése és átláthatósága

Tulajdonságok

 • Interaktív vizuális elemzés
 • Interaktív ütemterv-sáv, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyítsanak egy adott időtartományon
 • Testreszabható műszerfalak, amelyek lehetővé teszik a riasztórendszer által gyűjtött információk folyamatos összehasonlítását és az eredmények összevetését a szokásos riasztási irányelvekkel vagy a helyi létesítmény céljaival összhangban
 • Bármely HTML-5 kompatibilis eszközzel kompatibilis webböngésző támogatott
 • Riasztás szűrése egy adott időszakra – fontosság, napszak, hét napja, üzemi terület vagy riasztási kategória szerint
 • A 10 leggyakoribb vagy átmeneti (rövid időtartamú) és az állandó (hosszú időtartamú) riasztás nézetek jelzik, hogy melyik riasztási esménnyekkel kell először foglalkozni.

Integráció

Az Alarm Adviser zökkenőmentesen csatlakozik a nagy teljesítményű HMI / SCADA megoldásokhoz, ideértve a Wonderware System Platformot, a Wonderware InTouch és a Citect SCADA termékeket.

A különféle rendszerekből összesített riasztási adatokkal az üzemeltetők átfogó képet kapnak az üzem működéséről, és ezáltal elősegítik a működési hatékonyság további növelését.

Többnyelvű támogatás

A többnyelvű támogatás lehetővé teszi a szoftverek használatát különböző nyelveken, beleértve angol, francia, olasz, spanyol, cseh, holland és egyszerűsített kínai nyelvet.

Alarm Adviser-Analysis többnyelven támogatott.

 

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!