Az AVEVA Partner ökoszisztéma

Partner közösségünk a technológiai és tanácsadó szövetségekből, forgalmazókból, rendszerintegrátorokból, megoldás szolgáltatókból és termékpartnerekből áll, amelyek együttesen hozzák létre az ipari automatizálás piacának egyik legnagyobb és legélénkebb hozzáadott értékű hálózatát. Ez a sokszínű szakértői közösség a tudás maximalizálása, valamint a kölcsönös ügyfeleinket legjobban kiszolgáló megoldások és szolgáltatások fejlesztésének közös érdekén alapul.

Globális stratégiai, technológiai és tanácsadó szövetség partnerei

Az automatizálás vezető technológiai és tanácsadó cégeivel fenntartott kapcsolataink további lehetőségeket kínálnak az AVEVA Partner Hálózaton belüli kapcsolatok kibővítésére. Az AVEVA Globális Technológiai Szövetség partnerei átgondolt vezetést biztosítanak az olyan technológiák területén, amelyek megkönnyítik az üzleti folyamatok zökkenőmentes integrációját. Ezeket a szövetségek az operatív kiválóságra törekszenek, és közöttük vannak a Microsoft, a VMware és a Flexera. Az AVEVA Globális Technológiai Szövetség partnerei különféle technológiai és szolgáltatási képességeket kínálnak globális szinten. Szolgáltatásainkat nagyszabású központi telepítésben integráljuk a szoftverünkkel, és úgy terveztük, hogy növeljék a vállalkozás termelékenységét és hatékonyságát.

Stratégiai szállító partnerek

A legmagasabb szintű partnereket osztályunk legjobbjainak tekintik, ha olyan átfogó, komplex megoldásokat kínálnak az ügyfelek számára, amelyek növelik ügyfeleink működési hatékonyságát, csökkentik a költségeket és maximalizálják a profitot. A prémium szintek minden partnerének meg kell felelnie az üzleti és szállítási szakértelem magas színvonalának, amikor termékeinkkel és platformjainkkal dolgozunk. Azok a partnerek, akik bizonyították a műszaki kiválóságot, az ügyfélszolgálatot és az integritást, képesek voltak arra, hogy a besorolásukat a legmagasabb szintekre emeljék. Ezeket a partnereket megkülönbözteti az általuk a kulcsfontosságú iparágakban létrehozott specializáció. Ők az első választás, amikor ügyfeleink rendszerintegrátort keresnek. Ezen a szinten egy magasabb szintű megfelelési színvonalra számítunk, beleértve az ISO 9001 és a CSIA tanúsítvánnyal való megfelelést. Szoros együttműködési kapcsolatokat tartunk fenn vezető partnereinkkel annak érdekében, hogy hozzáférhessenek a legújabb technológiához és termékportfólióhoz.

Megoldás szállító partnerek

A rendszerintegrátorok (SI) kritikus jelentőségűek az AVEVA technológiák sikeres közvetítése és az azokat felhasználó rendszerek megvalósítása szempontjából. Ennek a közösségnek a tagjai hozzáférhetnek egy olyan termék- és támogatási portfólióhoz, amely kiképzi és tanúsítja az alkalmazottakat a készségek és szakértelem fejlesztésében a legújabb módszertan és eszközök felhasználásával történő projektek megtervezéséhez és megvalósításához. Az AVEVA elismeri, hogy a teljesen átvilágított SI-k közössége kulcsszerepet játszik technológiáink sikeres felhasználásában.

Termék-megoldás partnerek

Szorosan együttműködünk technológiai partnereinkkel és az ipari megoldások alkalmazáspartnereivel, egy hálózattal, amely magában foglalja az eredeti berendezések gyártóit (OEM) és a gépgyártókat. A megosztott folyamatok és a szellemi tulajdon révén az AVEVA ezekkel a partnerekkel együttműködve olyan megoldásokat hoz létre, amelyek rugalmasságot, együttműködési képességet és vevői értéket képviselnek a piacon. Minden termék mélyreható validációs folyamaton megy keresztül, hogy megoldásainak legmagasabb színvonalát biztosítsa.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!