Ethernet média konverterek

A Red Lion széles Ethernet média konverter palettája nemcsak a kommunikációs linkek kiterjesztését célozza, hanem a különféle média típusok, csatlakozók és sebességek közti eltérések áthidalását is szeretné megoldani. Jó teljesítmény, DIN sínre szerelhetőség, réz, optika, Fast Ethernet és Gigabit opciók jellemzik a termékeket.

102MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 102 média konverterterek széles működési hőmérséklet tartományt biztosítanak. Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Tovább a 102MC termékoldalra..

Red Lion ethernet média konverter 102mc sorozat

1002MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 1002 média konverterek Gigabit sebességet és széles működési hőmérséklet tartományt garantálnak.Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Tovább az 1002MC termékoldalra..

Red Lion ethernet média konverter 1002mc sorozat

302MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 302 média konverterek nagy megbízhatóságot és redundáns táp bemenetet kínálnak.Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Ez a model opcionálisan az N-View™ Remote Monitoring Technology”-t támogatjaTovább a 302MC termékoldalra..

Red Lion ethernet média konverter 302mc sorozat

SL sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat SL média konverterek ideálsi választás a kevésbé ipari körülmények között működő alkalmazások számára. Elérhető Ethernet és optikai portok opciók, erős lexan, polikarbonátből készült DIN sínre szerelhető házban. Tovább az SL termékoldalra..

Red Lion ethernet média konverter SL sorozat

SLX sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat SLX média konverterek kifejezetten ajánlottak a durván ipari környezetre. Elérhető Ethernet és optikai portok opciók. IP 40 védelemmel rendelkezik és DIN sínre szerelhető kivitelű. Tovább az SLX termékoldalra..

Red Lion ethernet média konverter SLX sorozat

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!