Üzemeltetés egy egészen új megközelítésben

Egyszerűbb, hatékonyabb gyártás és üzemeltetés érhető el az „Edge to Enterprise” termékportfólió „AVEVA Flex”-el való együttes használata esetén

Az „AVEVA Operations Control” megoldása páratlan megoldást, rugalmasságot és kényelmet kínál azzal, hogy a „Flex Subscription” programjával egy tetszőlegesen kombinálható, az igényekhez folyamatosan igazítható előfizetéssel teszi elérhetővé az AVEVA „ Edge to Enterprise”  portfoliójának piacvezető HMI- és felügyeleti megjelenítő programjait, a dolgozók közti együttműködést segítő, a gyártás-végrehajtását menedzselő, és az analitikai szoftverét.


Mi az „Edge to Enterprise”?

A felsőbbszintű vezérlés, az adatgyűjtés és az IoT megoldások valós idejű termelésirányítási platformja, az AVEVA teljes HMI és SCADA portfólióját érintő új megoldások sora.

 1. Átfogó, holisztikus – elsőként és egyedülállóként a piacon az „AVEVA Edge to Enterprise” portfóliója a szoftver megoldások olyan skáláját kínálja, ami a terepi eszközök vezérlésétől a HMI/SCDA  alkalmazásokon át a vállalatvezetési szintig bezárólag láthatóvá teszi az adatokat.
 2. Rugalmas – a portfólió szoftverei lehetővé teszik a különböző adatfolyamokból származó, korábban akár hozzáférhetetlen adatok egyetlen információforrásba történő összesítését. Folyamatos skálázhatóságot kínál a növekedő vállalkozások részére.
 3. Jobb láthatóság – Az üzlet bármely területéről összegyűjtött adatok  helyben, vagy felhőben történő megjelenítése, valamint mesterséges intelligencia és gépi tanulás (AI és Machine Learning) kontextusba helyezése gyors és bölcsebb döntések meghozatalát teszi lehetővé minden szinten, a kezelőtől egészen a vállalatvezető szintjéig bezárólag.  Az „Edge to Enterprise” megoldásnak része az IIoT architektúráktól a felhő-alapú távoli munkavégzésen át a  helyszíni  irányítás. Ezek integrációja és zavartalan együttműködése képes olyan holisztikus megoldást létrehozni, amely javítja a láthatóságot, a döntéshozatalt és a reakcióidőt.

Az „Edge to Enterprise” a lehetőségek végtelen skáláját kínálja. A folyamatokat egyszerűsíti, a működést optimalizálja és azzal, hogy a felhasználó részére valós időben átfogó képet nyújt az üzletmenetről, növeli a biztonságot is.

„Edge to Enterprise” megoldások terepi szintre, vezérlőtermekbe és a vállalatvezetés számára

Edge, korábbi InduSoft WeStudio

Tökéletes megoldás olyan csapatok számára, akik helyi folyamatfelügyeletet és – vezérlést szeretnének megvalósítani IIoT és/vagy beágyazott HMI-képességekkel rendelkező eszközeiken, berendezéseiken. Ez az ajánlat a következőket tartalmazza:

Felügyeleti rendszerek

Ideális a elosztott adatgyüjtő, SCADA  rendszerek egységes felületen menedzselésére, elősegítve a standardizálást a vállalkozás egészében.

 

Vállalati szintű megoldások

Az IT/OT konvergencia platformja, amelynek célja az együttműködés és a vállalati szintű láthatóság elősegítése regionális és globális műveletek esetében is.

MES-Manufacturing Execution

Növeli a gyártás rugalmasságát, miközben garantálja a minőséget és a fogyasztóvédelmet a termékre- és folyamatokra vonatkozó előírásokkal.

AVEVA Insight, Guided Analytics

Az eltérésekre vonatkozóan értesítéseket generál azért, hogy egy adat, vagy adatcsoport beazonosítható legyen és a prediktív, megelőző analitika eszközeivel monitorozhatóvá váljon.


Mi az „AVEVA Flex”?

Az „AVEVA Flex” a piac első olyan szoftver előfizetésre vonatkozó ajánlata (subscription=előfizetés, szoftver licensz bérlése 1-3-5 éves szerződés alapján), ami a teljes feladatkörre, a terepi szinttől a vállalatvezetésig bezárólag, képes ipari szoftver megoldásokat kínálni. A „Flex” programhoz csatlakozás nagyfokú rugalmasságot biztosít az ügyfeleknek a beszerzésben, ipari vezérlő rendszereik tervezése, kezelése és hasznosulása során.

A „Flex subscription”-opciókkal  a felhasználók bármikor hozzáférhetnek az AVEVA átfogó ipari szoftverportfóliójához, akkor és azt programot használhatják, amire épp szükségük van. Ez új korszakot nyit a hatékonyság  kezelésében, s közben segíti a gyártás digitális átalakulását, a digitális transzformációt is. Az „AVEVA Flex” program részeként az AVEVA teljes HMI-, SCADA- és Operations-portfóliója válik elérhetővé egy egyszerűsített, rugalmas, felhő alapú licenszelési rendszerben, felgyorsítva ezzel az értékteremtést, biztosítva a jobb, bölcsebb döntéshozatalhoz szükséges szoftver alkalmazásokat a vállalkozás minden szintjén.

Flex Subscription fajtái:

 1. Egy adott termére vonatkozó előfizetés
 2. Egy adott üzemhez, gyárhoz kötött előfizetés: a felhasználó által vásárolt éves kreditmennyiség alapján a teljes AVEVA  szoftverportfólióból szabadon választhatók és az év folyamán igény szerint cserélhetők a szoftverek
 3. A vállalkozás egészére érvényes előfizetés: egyénre szabott megoldások, a több telephellyel rendelkező vállalatok számára

A „Flex” program az átláthatóság növelésével a komplex dolgokat leegyszerűsíti

 • Egyszerű licenszelés: korlátlan I/O szám, korlátlan eszközszám, korlátlan kliensszám, incl. driverek
 • A szoftverek teljes funkcionalitása rendelkezésre áll. Folyamatos hozzáférés a legfrissebb programverziókhoz, új program funkciókhoz, konstans műszaki támogatás
 • Pénzügyi rugalmasságot is biztosít, hiszen a beruházási költség helyett az előfizetés az éves üzemeltetési költségek közé is sorolható.
 • Skálázható, a mindenkori üzleti igényekhez igazítható. A rendszer bővítése soha nem volt ilyen egyszerű.
 • Folyamatos hozzáférés a legfrissebb programverziókhoz, új program funkciókhoz, konstans műszaki támogatás
 • Az üzemeltetés nem igényel IT infrastruktúrát (HW, IT szakember,…)
 • A dolgozók aktív részeseivé válnak a valós idejű folyamatoknak, a köztük lévő együttműködést erősíti
AVEVA Flex Subscription-egyszerűsített, rugalmas, felhő alapú licenszelési rendszer
AVEVA Flex Subscription-egyszerűsített, rugalmas, felhő alapú licenszelési rendszer

Tudja meg, hogyan segíthetik az AVEVA „Edge to Enterprise”  és ” AVEVA Flex” megoldásai a felelősségteljes, megalapozott döntéshozatalt. Jelentkezzen webinárunkra!

Kapcsolódó hírek

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!