dataFEED OPC Suite Extended

Az OPC kommunikáció valamennyi komponense egyetlen termékben, OPC kapcsolatok egyszerűen!

A Softing dataFEED OPC Suite egy olyan all-in-one adat integrációs megoldásmegoldás, mely egy termékben tartalmazza az OPC UA, OPC Classic és felhős, IoT kommunikációhoz szükséges komponenseket.

Az integrált OPC UA szervernek és Store And Forward funkciónak köszönhetően megbízható hozzáférést kínál a vezető PLC gyártók vezérlőihez, úgy mint Siemens SIMATIC S7, Rockwell ControlLogix, B&R, Mitsubishi és Modbus vezérlőkhöz (pl. Wago).

Egyetlen terméken belül megoldott az OPC Classic és OPC UA hálózatok közötti kommunikáció. Mint egy gateway a két OPC kommunikációs sztenderd között, lehetővé teszi az OPC Classic komponensek és alkalmazások modern ipar 4.0 megoldásokba integrálását. Az MQTT és REST komponenseknek köszönhetően könnyűszerrel lehet meglévő OPC komponenseket és alkalmazásokat olyan felhős megoldásokba integrálni, mint Microsoft Azure IoT, Amazon AWS, Google Cloud, Bosch PPM és Siemens MindSphere platform.

A dataFEED OPC Suite támogatja a termelési adatok fájlba, SQL és noSQL (MongoDB és CouchDB) adatbázisba történő tárolását.

Ezek a dataFEED OPF Suite programcsomag legfontosabb komponensei:

  • OPC Server — Biztosítja valamennyi piacvezető PLC gyártó eszközeihez való hozzáférést (írás és olvasás), úgy mint Siemens, Modbus, B&R, Rockwell és Mitsubishi
  • OPC Tunnel — Classic és UA, megoldást kínál a DCOM konfigurációs problémára
  • OPC Data Handler — adat kezelési funkciók termelési adatok kezeléséhez és fájlba vagy adatbázisba tárolásához (akár noSQL adatbázisba, pl. MongoDB és CouchDB, stb.)
  • OPC Organizer — Classic és UA
  • MindSphere Connector (Kétirányú adatkapcsolat Siemens MindSphere felhős alkalmazásokkal.)
  • MQTT Connector (Kétirányú adatkapcsolat Microsoft Azure, IBM Watson és Amazon AWS felhőszolgáltatásokkal.)
  • REST Connector

További információkért látogasson el a Softing oldalára vagy a Softing YouTube csatornájára!

Próbálja ki a 72 órás demót!

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!