edgeConnector Modbus

Szoftver modul Modbus TCP vezérlők IIoT alkalmazásba csatlakoztatásához

Konténer technológia hozzáféréssel Modbus TCP vezérlőkhöz vagy szenzorokhoz OPC UA és MQTT kommunikációs protokollokkal, flexibilis telepítési lehetőségekkel magasabb szintű alkalmazásokhoz

Az edgeConnector Modbus konténer adatkapcsolatot képes létrehozni olyan Modbus TCP vezérlőkkel, melyek rendelkeznek Modbus TCP kommunikációs interfésszel, úgy mint Schneider Electric, Wago, Beckhoff, Phoenix Contact, stb. A szoftver modul beépített OPC UA szerver interfésszel rendelkezik a biztonságos adatkapcsolat érdekében, továbbá az ERP, MES, SCADA és egyéb magasabb szintű menedzsment rendszerekhez való egyszerű csatlakozás érdekében. A beépített OPC UA szerver alkalmas más Docker konténerekkel való adatcserére, úgy mint Microsoft OPC Publisher vagy AWS IoT SiteWise.

Az edgeConnector Modbus MQTT interfésszel is rendelkezik, mellyel könnyű az adatokat IoT felhő alkalmazásokba integrálni. Az MQTT interfész az UPC UA-hoz hasonlóan számos adatbiztonsági képességgel rendelkezik, többek közt tanusítvány kezelés vagy felhasználó autentikáció.

Softing edgeConnector Modbus docker konténer

Tudjon meg többet!

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!