edgeAggregator

Konténer alapú flexibilis IoT megoldás OPC UA és MQTT kommunikációval

Az edgeAggregator egy fejlett OPC UA adat integrációs réteg, mely támogatja a modern docker container technológiát. OPC UA middleware-ként három fő funkciót lát el: aggregation server, cloud gateway és security supervisor.

A mai OPC UA alkalmazások, akár kis méretben is könnyen túl komplexé válnak, ahogy újabb szervereket és klienseket adunk a rendszerhez. Minden egyes hozzáadott szerver-kliens kapcsolattal exponenciálisan nő a megoldás karbantartás igénye. Az edgeAggregator konténer segít az OPC UA alkalmazás felépítését egyszerűsíteni, skálázhatóvá és könnyebben karbantarthatóbbá tenni. Az aggregációs szerver kombinálja az összes OPC UA szervert és egyetlen konzisztens OPC UA interfészen keresztül teszi őket elérhetővé, így redukálva a karbantartáshoz és konfigurációhoz szükséges mérnöki munkát.

Az edgeAggregator egy fejlett OPC UA adat integrációs réteg, mely támogatja a modern docker container technológiát.

Az összes OPC UA és MQTT biztonsági funkció támogatott, így state-of-the-art biztonsági megoldást ad (IP cím szintű hozzáférés kezelés, DoS támadás elleni védelem, MQTT kapcsolat titkosítás). Az MQTT protokoll támogatás segítségével kétirányú adat kommunikáció építhető ki felhős alkalmazásokban. Mivel docker container megoldásról van szó, flexibilis terítési és konfigurációs lehetőséget kínál Kubernetes-t, AWS IoT Greengrass-t és Azure IoT Edge-et futtató edge eszközökhöz.

Tudjon meg többet!

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!