Az AVEVA partnerhálózat

Csatlakozzon az ipari automatizálás piacának egyik legnagyobb és legdinamikusabb hálózatához. Partnereink élenjárnak az innovációban mind a terméktervezés, szállítás és a minőségi támogatás területén. Az AVEVA platformra épülő partnerprogramjainkat és támogatási kezdeményezéseinket folyamatosan fejlesztjük, hogy partnereink hatékonyan kihasználhassák az alkalmazásaink sokféleségét és azok értékeit.

Erősítse és bővítse piaci részesedését

Pozícionálja magát úgy, hogy további értékesítési lehetőségeket teremtsen az AVEVA-val és a globális partneri hálózattal való együttműködés révén.

Tűnjön ki a tömegből

Hasznosítsa munkatásai iparág specifikus tudását és megszerzett műszaki szakértelmét. Az AVEVA tanúsítási programjai a verseny szempontjából az ügyfelek számára alapvetően megkülönböztetik vállalkozását és minősített szakembereit. 

Legyen hiteles

Használja ki az AVEVA márkát, amely elismerést és tiszteletet biztosít a globális piacon, mint innovációs piacvezető a valós idejű gyártás irányító szoftverek területén.

Védje befektetéseit

Partnerprogramjaink platformot kínálnak sokszínű partnerközösségünkkel létrehozandó együttműködési kapcsolatok kiépítéséhez.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!