Az új N-Tron® NT5000 család, gigabites, layer 2-es menedzselhető ipari Ethernet switch, megbízható, biztonságos és könnyű használni.

RedLion NT5000 ethernet switch
RedLion NT5000 managed
gigabit ethernet switch

A NT5000 ipari switch sorozatot gyors telepítésre, könnyű használatra tervezték. Elérhető számos portos konfigurációban, vegyesen réz és optikai portokkal. Modern grafikai interfészének és a konfigurációs varázslónak köszönhetően gyors és egyszerű a beüzemelés és az első használat. A switch web böngészőn keresztül elérhető grafikus műszerfala és logikai nézete gyors és könnyen átlátható státusz és diagnosztikai információkat kínál.

A menedzselhető switch számtalan biztonsági funkcióval rendelkezik, hogy védje a hálózatot az illetéktelen hozzáféréstől. Biztonsági funkció között szerepel IEEE 802.1X port és felhasználó azonosítás, MAC filtering, jelszavas védelem, valamint portok vagy felhasználók blokkolása többszöri sikertelen csatlakozási kísérlet után.

Az NT5000 család fejlett diagnosztikai és menedzsment funkciókat kínál. A VLAN port és tag konfiguráció grafikus megjelenítése könnyű VLAN konfigurációt tesz lehetővé. Az elérhető grafikai interfész funkciógazdag és könnyen használható diagnosztikai eszkötöket kínál, úgy mint esemény loggolás, kábel diagnosztika, port control és forgalom optimizálás, RSTP/MSTP, IGMP v1/v2/v3, SNMP v1/v2/v3, NTP, port tükrözés, LLDP, valamint port trunking.

Tudjon meg többet!

NT5000 előnyök
RedLion NT5000 managed switch feature summary

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!