InduSoft-Web-Studio-is-now-AVEVA-Edge

Az InduSoft Web Studio (IWS) beolvadt az AVEVA szoftver portfóliójába és ezután AVEVA Edge néven lesz elérhető.

Az IWS és az AVEVA Edge termékek eddig párhuzamosan léteztek egymás mellett az AVEVA portfólióban, funkcionálisan azonosak voltak, csak a név volt más, továbbá az Edge felhasználó felülete modernebb, jobban illeszkedett az AVEVA portfólióba. Ezután minden jövőbeni release AVEVA Edge néven fog megjelenni.

Az AVEVA elkötelezte magát, hogy az InduSoft partnerek által megszokott minőséget és szolgáltatást megtartsa, és biztosítsa a zökkenőmentes átmenetet. Az IWS eddig megjelent verziói továbbra is megvásárolhatóak AVEVA disztribútoron keresztül, de frissítés esetén minden IWS-ben készített alkalmazás kompatibilis az AVEVA Edge verziókkal.

Az AVEVA és disztribútorai üdvözlik az InduSoft partnereket az AVEVA Családban, mely számos további előnnyel jár, függetlenül attól, hogy az IWS legfrissebb verzióját választják vagy áttérnek az AVEVA Edge-re:

  • A korábbihoz képest flexibilisebb licenszelési opciók érhetőek el mind az IWS-hez, mind az Edge-hez, külön kiemelve az „unlimited” és „subscription” jellegű licenszelést
  • Nagyobb support csapat áll a partnerek rendelkezésére
  • Az AVEVA „Customers FIRST” műszaki támogatási programjai magasabb szintű támogatást kínálnak
  • Globális partner hálózat áll rendelkezésre
  • Integráció más AVEVA szoftver megoldásokkal, úgy mint AVEVA Insight, AVEVA System Platform, AVEVA Edge Management,…

Forduljanak hozzánk bizalommal, keressenek minket elérhetőségeinken!

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!