Insight Cloud

Műveleti betekintés bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről

Felhő alapú adattároló, historian, valamint az eszközhatékonyság mérésének, a prediktív analitikának új, egyszerűen kezelhető eszköze

Az AVEVA Cloud alapvető képességeként az AVEVA Insight erős keretrendszert nyújt vállalatának a működés folytonosságához. Lehetőséget teremt, hogy minden szintű és tapasztalattal rendelkező felhasználó hozzáférhessen a munkájához szükséges kritikus információkhoz.

Az AVEVA Insight gyártó és rendszer semleges, így az összes működési és gyártási adatot beviheti, ideértve az IIoT és az Edge eszközöket is. A központi, biztonságos felhőkörnyezetben alkalmazva mostantól egységes, működőképes intelligencia áll rendelkezésre, amely erős alapot biztosít. A széles körű digitális szolgáltatások alkalmazása lehetővé teszi az új fejlesztési lehetőségek felfedezését, és jobb, következetesebb döntések meghozatalát a folyamatok működtetése, karbantartása és fejlesztése érdekében.

Egyszerű felületen, egyszerűen használható, az AVEVA Insight lehetővé teszi a fejlett képességek előnyeinek gyorsabb kihasználását, hatékonyabban mint valaha. Hatékonyabbá teheti munkavállalóit olyan digitális szolgáltatásokkal, mint a berendezés kihasználása, állapotkezelés, folyamatgrafika, csapatmunka és még sok más – a számítógépeken, táblagépeken, mobilokon és hordozható eszközökön. Azonnal és folyamatosan 0-24 órában kéznél van a szükséges információ.

Az eredmények? Magas működési rendelkezésre állás, nagyobb termelékenység, nagyobb átviteli sebesség, több hatékonyság. Elkötelezett és tudatos munkaerő, aki készen áll a jövő vállalására.

Insight szolgáltatások

Az Insight biztonságos, költséghatékony ipari felhőplatform. Adattárolást, megjelenítést és jelentéstételt biztosít, így valós idejű hozzáférést biztosít felhasználóinak a gyártás adatokhoz.
Ebben a videóban egy terepi eszköz InSight-ba illesztését mutatjuk be. Egy Modbus TCP/IP és OPC UA kommunikációs felülettel rendelkező Honeywell Control Edge eszközt illesztünk az InSight-hoz, az adatok felvételének folyamata, és az InSight-ban megjelenítés lehetőségei láthatók lépésről-lépésre.
Közvetlen lejátszás

Terepi adatok felhőben tárolása-AVEVA InSight

AVEVA Video:

Az üzleti elvárások

Modern követelmény az, hogy vállalkozását felkészítse a változó információs környezet kezelésére, amelyet az IioT eszközök rohamos terjedése indokol. Ennek ellenére sok vállalat számára nincs lehetőség arra, hogy az emberek, az idő vagy a befektetendő tőke hiányában lépést tartson ezzel a fejlődéssel.

A Insight költséghatékony szoftver-szolgáltatásként (SaaS) kész megoldásokkal oldja fel ezeket az elvárásokat, amelyeket egyszerűen lehet felállítani, kezelni és használni, külön IT infrastruktúra vagy személyzet nélkül. A Insight lehetővé teszi az új és meglévő ipari eszközökben és folyamatokban található adatok gyors átváltását élő információs hírcsatornává a hatékony döntéshozatal érdekében.

A zökkenőmentes, automatikus frissítések és a skálázhatóság üzleti igényeinek megfelelő, kész megoldásokat kínál. Fordítsa az idősorok adatait intuitív táblázatokba és műszerfalakba. Engedélyezze a felhasználók számára a gyorsabb, tájékozottabb döntéshozatalt, naprakész hírcsatornákkal, hírekkel és riasztásokkal.

Az Insight lehetőségei a vállalatok számára


Jobban megértsék vállalkozásukat – tudják meg, hogy mi történik, mi történt, és mi várhatóan történik a releváns adatok azonnali hozzáférésével.


A működési adatokat kiszabadítja a vezérlőhelyiségből, hozzáférhetővé teszi, amikor és ahol az embereknek szükségük van rá.


Felhatalmazza az embereket, hogy aktív résztvevők legyenek a valós idejű munkafolyamatokban, és fokozzák a csapatok közötti együttműködést.


Fedezze fel a rejtett lehetőségeket a működési költségek csökkentésére, az eszközteljesítmény növelésére és a jobb termelési eredmények elérésére.

Folyamatelemzés és termelési teljesítmény

Az Insight gyártóberendezések és gyártási események adatai gyűjti, tárolja, felügyeletet és elemzési lehetőségeket kínál.

Az intuitív és felhasználóbarát KPI-irányítópultok lehetővé teszik a szokásos felhasználók számára, hogy megértsék, hogyan követik a tervet, és hogy szükség van-e korrekciós intézkedésekre. Az alapvető okok elemzésének speciális jelentése segít az operatív felhasználóknak növelni az üzemi eszközök kihasználását és teljesítményét, és egyszerűen azonosítani a folyamatos fejlesztés területeit.

Az Insight megkönnyíti a KPI-k standardizálását, a webhelyek közötti összehasonlítást, a legjobb gyakorlatok megosztását és a vállalkozás teljesítményének következetes növelését.

Távoli hozzáférés és mobilitás

Szálljon ki az asztal mögül, bátran kimozdulhat, mégis mindig képben lesz. A személyre szabott riasztásokkal azonnal értesítést kap, amint a rendszer eltér a kívánt működési feltételektől – bárhol, bármikor, bármilyen eszközön. Gyors áttekintés a folyamat állapotának és teljesítményének teljes átláthatóságáért. A natív AVEVA Insight mobilalkalmazással mindig kéznél van kritikus működési intelligencia.

Eszköz megbízhatóság

Úgy tervezték, hogy proaktívan felhívja a figyelmet a helyzetekre és a lehetőségekre. Az AVEVA Insight segít a reaktív helyett a proaktív karbantartási stratégiák felé mozdulni azáltal, hogy egyetlen felületet és tárolót kínál a karbantartáshoz, vezérléshez és biztonsághoz. Gyorsítsa fel a folyamatait az összes üzemi eszközről történő adatgyűjtéssel, hogy jobb eszközkezelési döntéseket hozhasson. Az előrejelzett „állapot” és a „létező” állapot összehasonlításával az operátorok gyorsan feloldhatják a nem üzemszerű állapotot és csökkenthetik a havária leállások kockázatát.

Nagyteljesítményű kiegészítők

A műveletek még jobb megértése érdekében az AVEVA Insight kiegészíthető további modulokkal, például prediktív eszközanalitika, üzleti intelligencia átjárók és folyamatoptimalizálási képességekkel. Az egyedi platformtervezés azt jelenti, hogy ezekre a fejlett funkciókhoz zökkenőmentesen férhet hozzá a rendszer. A felhasználók hatékony hozzáféréssel rendelkeznek az intelligens rendszerhez amikor és ahol szükségük van rá.

Gondok nélkül

Hagyja ránk az adatgyűjtés, tárolás és megjelenítés gondját és baját, így összpontosíthat az eredmények értelmezésére és felhasználására a folyamatai javítása érdekében. Felhő alapú megközelítésünk kiküszöböli a további hardverkiszolgálók és szoftverek beruházásának szükségességét.


Élvezze a zökkenőmentes, automatikus frissítéseket és a skálázhatóságot üzleti igényeinek megfelelően. Küldje  az idősorokat intuitív diagramokba, folyamatgrafikákba és műszerfalakba. Engedélyezze a felhasználók számára a gyorsabb, megalapozottabb döntéshozatalt, naprakész hírcsatornákkal és riasztásokkal.

 

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!