Red Lion PM50

A Red Lion bemutatta a grafikus panelműszerek új generációját, a PM-50 sorozatot. A PM-50 színes, érintőképernyős grafikus panelműszerei 3,5 és 4,3 inch-es (8,9 cm – 11,4 cm) méretben érhetőek el, ezzel bővítve a RedLion díjnyertes panelműszer portfólióját. Előre definiált könyvtárból akár több képernyő is beállítható egyetlen műszeren, melyek között lapozni lehet. Vizuális vészjelzéseket képes adni egyszerűen a kijelzőn vagy akár telefonra letöltött applikáción keresztül is.

A PM-50 beépített Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik, így rajta keresztül bárhonnan elérhetőek a kapcsolt berendezések vagy folyamatok státuszai, értékei. A Wi-Fi kapcsolaton túl vezetékes Ethernet és Modbus kommunikáció is rendelkezésre áll RS485 és RS232 csatlakozókkal. A műszeren meg tudunk jeleníteni akár helyben mért, akár más adatforrásból vett értékeket.

Könnyen telepíthető és konfigurálható, meglévő panelműszereit egyszerűen ki tudja cserélni az új grafikus panelműszerekre, DIN 1/8 és 1/16 szabvány szerinti kivágásokba tökéletesen illeszkednek. A műszer képességei további modulok illesztésével egyszerűen tovább bővíthetőek, legyen szó akár új IO és kommunikációs modulokról, vagy akár váltóáramú tápellátásról.

 

 

A PM-50 működése programozási ismeretek nélkül felkonfigurálható akár magán a műszeren, okostelefonora letöltött applikáción vagy web böngészőn keresztül. Így a meglévő berendezéseit is képes digitalizálni és IT rendszerébe integrálni!

Tovább a termékoldalunkra!

Red Lion PM50 a panelműszerek új generációja.

 

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!