Digitális Plant Asset Management megoldások

Az Ipar 4.0 és Ipari IoT megoldások terjedésével számos új lehetőség nyílik az eszközök hatékony hatékony üzemeltetésére. A Digital Plant Asset Management (PAM) számos olyan funkciót kínál, mint állapot monitorozás (condition monitoring), adat elemzés, prediktív karbantartás (predictive maintenance), eszköz konfiguráció és diagnosztika, stb. A Softing termékek támogatják a vezető PAM megoldásokat, úgy mint Emerson’s AMS Device Manager, Endress + Hauser’s FieldCare vagy PACTware.

Terepi eszközök integrációja

A hatékony eszköz üzemeltetéshez elengedhetetlen a stabil kapcsolat az eszközök és a Plant Asset Management alkalmazások között.

A Softing számos olyan eszközt kínál, melyek segítségével terepi eszközöket lehet Plant Asset Management rendszerekbe integrálni. A Softing termékek segítségével 3rd party eszközöket lehet integrálni, pl. Allen-Bradley PLC-hez csatlakoztatott HART eszközt lehet AMD Device Manager monitorozni. A Softing termékek telepítéséhez nincs szükség a meglévő hálózat módosítására.


smartLink HW-DP

Gateway PROFIBUS és HART eszközök Ipar 4.0 megoldásokba történő integrálásához

smartLink SW-HT

Szoftver modul Allen-Bradley, Siemens, Scheider Electric vagy R.Stahl vezérlőkhöz csatlakoztatott HART eszközökhöz, Emerson AMS remote I/O-hoz és FDT-hez

mobiLink

Mobil interfész HART, FOUNDATION fieldbus és PROFIBUS PA protokollokhoz

mobiLink Power

Mobil interfész HART, FOUNDATION fieldbus és PROFIBUS PA protokollokhoz

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!