AVEVA™ Unified Operations Center

Valós idejű vállalati teljesítmény menedzsment

Az AVEVA Unified Operations Center egy vállalati vizualizációs rendszer, amely döntéstámogató rendszerként működik. Egyetlen grafikai felületen képes kombinálni és a megfelelő kontextusban megjeleníteni különböző adatforrásokat. Legyen szó akár folyamatértékekről, karbantartási elemzésekről, mérnöki dokumentumokról vagy pénzügyi adatokról, a Unified Operations Center a valós idejű teljesítmény menedzsment alapja.

Tudjon meg többet az Abu Dhabi National Oil Company-nél (ADNOC) megvalósított sikertörténetről vagy töltse le a legfrissebb brossúrát!


Mi a vállalati vizualizációs rendszer?

Míg a hagyományos HMI/SCADA rendszerek a termelési szinten lévő napi folyamatokra fókuszálnak, addig a Unified Operations Center olyan felhasználók vagy több funkciót lefedő csapatok számára alkalmas, akiknek a szervezet több területén átívelő feledataik vannak.

Az OT (Operation Technology), IT (Information Technology) és ET (Engineering Technology) területek konvergálása, a korábban csak silókban elérhető adatok kombinálása és kontextus-vezérelt megjelenítése lehetőséget teremt eddig nem látott összefüggések megértésére, a hatékonyság javítására!

OT-IT-ET-konvergencia


Gyorsabb értékteremtés

Az előre épített iparág specifikus sablonoknak és interfészeknek köszönhetően nagyon rövid idő alatt üzembe helyezhető a rendszer.

Példaképp a Unified Operations Center for Water legfontosabb képességei:

Unified Operations Center - Water

  • Földrajzilag elszórt állomások / telepek holisztikus menedzsmentje
  • Eszközökhöz elérhető valós idejű adatok kontextus-vezérelt megjelenítése a hatékony üzemeltetés és karbantartás megvalósításához, funkcionális területek közötti hatékony kommunikációért
  • Optimalizált működésnek köszönhetően költségmegtakarítás
  • Kritikus leállások és veszteségek megelőzése
  • Sztenderdizált teljesítmény mutatóknak és valós idejű adatmegjelenítésnek köszönhetően gyors és megalapozott döntések hozhatóak
  • Információ hatékonyabb áramlása

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!