PROFINET hálózat diagnosztikai eszközök

A video 5 percben bemutatja, milyen lépésekben, és milyen eszközökkel lehet az installált PROFINET hálózatot diagnosztizálni, állapotát dokumentálni. Jó áttekintést ad a Softing NetXpert 1400 IE és THLink-THScope termékeivel elérhető megoldásokról. A video angol nyelvű.

TH LINK PROFINET

PLC-ktől független PROFINET hozzáférés a és annak monitorozása

Max. 254 eszközről képes diagnosztikai adatokat gyűjteni és a TH SCOPE szoftveren keresztül a felhasználók számára elérhetővé tenni. A TH LINK PROFINET könnyen használható és a meglévő alkalmazásokat nem érintve, azoktól függetlenül működik.

NetXpert 1400 IE

Ipari Ethernet kábel minősítő hálózat diagnosztikai eszközkészlettel

Teljeskörű megodást biztosít a kábeltesztelésre, teljesítmény elemzésre és az ipari Ethernet hálózaton elvégzendő hibakeresésre. Az eszközzel egyszerűen elkészíthető az RJ45 és M12 konektorokkall megszerelt kábelcsatlakozók állapotfelmérése és ennek dokmentálás.

WireXpert 500 IE

Ipari Ethernet kábel minősítő

500 MHz-es hálózatokig használható mérésre/minősítésre. Max. 4 eres kábelek esetén használható. Széleskörben használt RJ45 és M12 D csatlakozókkal van kiépítve. A 6”-os érintőképernyő és az egyszerű grafikus felhasználói felület egyszerű és gyors használatot biztosít.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!