RedLion PM-50 grafikus panelműszer

A RedLion PM-50 színes, érintőképernyős grafikus panelműszerei 3,5 és 4,3 inch (8,9 cm – 11,4 cm) méretben érhetőek el. Előre definiált könyvtárból akár több képernyő is beállítható egyetlen műszeren, melyek között lapozni lehet. Vizuális vészjelzéseket képes adni egyszerűen a kijelzőn vagy akár telefonra tölthető applikáción keresztül is. A PM-50 beépített Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik, így költséges vezetékes kapcsolat kiépítése nélkül is rajta keresztül elérhetőek a kapcsolt berendezések vagy folyamatok státuszai, értékei. A Wi-Fi kapcsolaton túl vezetékes Ethernet és Modbus kommunikáció is rendelkezésre áll RS485 és RS232 csatlakozókkal. A műszeren meg tudunk jeleníteni akár helyben mért, akár más adatforrásból vett értéket.

  • Meglévő panelműszereit egyszerűen ki tudja cserélni az új grafikus panelműszerekre, DIN 1/8 és 1/16 szabvány szerinti kivágásokba tökéletesen illeszkednek.
  • A műszer képességei további modulok illesztésével egyszerűen tovább bővíthetőek, legyen szó akár új IO és kommunikációs modulokról, analóg kimenetről vagy akár váltóáramú tápellátásról.
  • A PM-50 működése programozási ismeretek nélkül beállítható akár magán a műszeren, okostelefonra letöltött applikáción vagy web böngészőn keresztül is. Így a meglévő berendezéseit is képes digitalizálni és IT rendszerébe integrálni!

magyar nyelvű videó:

angol nyelvű videó:


További Red Lion HMI-k és panelműszerek

PM-50 (Model 04)
PM-50 (Model 04) graphical panel meter

PM-50 (Model 03) graphical panel meter
PM-50 (Model 03) graphical panel meter
DIN kijelző méretDIN 1/8DIN 1/16
Kijelző4,3” grafikus, színes érintőképernyő3,5” grafikus, színes érintőképernyő
Analóg inputDC áramerősség, DC feszültség, ellenállás, ellenállás hőmérő, hőelem és folyamatDC áramerősség, DC feszültség, ellenállás, RTD, hőelem és folyamat
Digitálus inputSzámláló és frekvenciaSzámláló és frekvencia
AlapjelekDual SS On-board, Optional Dual Relay and Quad RelayDual SS On-board, Optional Dual Relay and Quad Relay
KommunikációWi-Fi, Modbus/RS485, opcionális Ethernet/RS232Wi-Fi, Modbus/RS485, opcionális Ethernet/RS232
Analóg kimenet ismétlő

Opcionális 0(4) – 20 mA vagy

0 – 10 VDC

Opcionális 0(4) – 20 mA vagy

0 – 10 VDC

 

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!