Red Lion logoEthernet média konverterek

A Red Lion széles Ethernet média konverter palettája nemcsak a kommunikációs linkek kiterjesztését célozza, hanem a különféle média típusok, csatlakozók és sebességek közti eltérések áthidalását is szeretné megoldani. Jó teljesítmény, DIN sínre szerelhetőség, réz, optika, Fast Ethernet és Gigabit opciók jellemzik a termékeket.

102MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 102 média konverterterek széles működési hőmérséklet tartományt biztosítanak. Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Tovább a 102MC termékoldalra..

1002MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 1002 média konverterek Gigabit sebességet és széles működési hőmérséklet tartományt garantálnak.Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Tovább az 1002MC termékoldalra..

302MC sorozat

A Red Lion/N-Tron® sorozat 302 média konverterek nagy megbízhatóságot és redundáns táp bemenetet kínálnak.Kiválló EMI védelem (Electromagnetic interference) és DIN sínre szerelhetőség jellemzi a terméket. Ez a model opcionálisan az N-View™ Remote Monitoring Technology”-t támogatjaTovább a 302MC termékoldalra..

SL sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat SL média konverterek ideálsi választás a kevésbé ipari körülmények között működő alkalmazások számára. Elérhető Ethernet és optikai portok opciók, erős lexan, polikarbonátből készült DIN sínre szerelhető házban. Tovább az SL termékoldalra..

SLX sorozat

A Red Lion/Sixnet® sorozat SLX média konverterek kifejezetten ajánlottak a durván ipari környezetre. Elérhető Ethernet és optikai portok opciók. IP 40 védelemmel rendelkezik és DIN sínre szerelhető kivitelű. Tovább az SLX termékoldalra..

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!