Javítsa gyártási termelékenységét, rugalmasságát, megbízhatóságát és költséghatékonyságát!

Az AVEVA Discrete Lean Management egy olyan kereskedelemben kapható szoftver, amely a felkínált, felhasználásra kész digitális eszközökkel javítja a diszkrét gyártási termelékenységet, valamint a munkaszervezéshez és az adatgyűjtéshez felhasznált időigényes papíralapú munkát is kiváltja.

Alkalmazási előnyök

Folyamatosan javítja működési hatékonyságát a gyártási teljesítmény mérésével, megjelenítésével és elemzésével a bevált karbantartási gyakorlatokkal és KPI-kkel, mind a kézi, mind az automatizált gyártósorokon. Csökkenti az emberi hibákat, és kiváltja a papír alapú munka szervezést és mindig naprakész, pontos digitális munka utasításokat eredményez.

Lehetővé teszi a gyártócsapatok számára, hogy gyorsan reagáljanak a termelési problémákra, és csökkentsék a termelési veszteségeket a gyártási események és a műszerfalon és a mobil eszközökön megjelenő KPI-k közel valós idejű láthatósága révén.

Felhasználás a diszkrét gyártási területeken

Az AVEVA Discrete Lean Management egy sor kiváló digitális Lean és operatív eszközt kínál a papírmentes gyártási műveletekhez és az adatgyűjtéshez, a termelési problémákra való válaszadáshoz, a csoportok hatékony együttműködéséhez, valamint a teljesítmény megjelenítéséhez és elemzéséhez. A szoftver felhasználásra kész digitális kezelői felületet biztosít a rendelés információk és a munka utasítások összehangolt eléréséhez, valamint a megrendelések végrehajtásának, a leállási időknek vagy a minőségi hibáknak a jelentéséhez. Az AVEVA teljes körű összeköttetést biztosít az IoT eszközökkel és az üzemi szintű vezérlő rendszerekkel a kézi adatgyűjtési feladatok számának minimalizálása és az automatikus eseményjelentések generálhatóságának érdekében. A szoftvert könnyen telepítheti, konfigurálhatja és integrálhatja az üzemi és vállalati rendszerekbe, ami lehetővé teszi a gyors megtérülést a teljesítménycsökkenés rejtett okainak felismerése és a folyamatos fejlesztés érdekében végzett elemzések eredményeképpen.

Performance management modul

A beépített teljesítmény menedzsmentet  felhasználva folyamatosan javítható a működés hatékonysága a kézi és az automatikus gyártósorok (OEE / OLE) kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak mérésével, megjelenítésével és elemzésével. Elemezhetővé válnak az üzemi szintű események a hibákat kiváltó okok összefüggéseinek felderítésével. A beépített műszerfalakon értékelhető és elemezhető a gyártósor teljesítménye, a munka és a berendezések működésének hatékonysága mind a minőség mind a karbantartásra vontakozó KPI-k szempontjából.

Andon modul

Gyorsabban lehet reagálni a gyártási problémákra az értesítések révén és a valósidejű láthatósággal az irányítópulton, munkaállomáson és mobil eszközön az együttműködés és a különböző problémamegoldó forgatókönyvek hatékony alkalmazása érdekében. A jelenlegi termelési problémák láttatásával  tájékoztatja a gyártócsoport többi tagját, és felhívja az érdekelt feleket, hogy segítsenek a gép, vonal vagy üzem leállásainak és termelési veszteségeinek megelőzésében vagy csökkentésében.

Work Order Management modul

A megrendelések kezelésével javítja a munkák végrehajtásának naplózását és nyomon követését a digitális és központosított gyártási rendelés kezelés és annak a gyártósorokhoz történő elosztása segítségével. Megjelenítheti és végrehajthatja a rendeléseket egy gyártósoron, és jelentést készíthet a szoftverben előkészített felhasználói felületen keresztül, rögzítheti az összes rendelés alatti esemény naplózását. A rendelések kiadhatók a gyártásnak, és lezáráskor jóváhagyhatóak az üzleti alkalmazással történő adatcsere alapján. Az üzem teljesítményének optimalizálása és az átváltás minimalizálása érdekében ugyanazon műszakon belül a rendelések a meghatározott termékek kapacitása és a legjobb vonalteljesítmény (OEE / OLE) alapján oszthatók el.

Digital Work Instructions modul

A könnyen hozzáférhető és követendő munka utasítások segítségével elősegíti, hogy a gyártási csoportok a rájuk kiosztott munkát egyből sikeresen elvégezzék, és megakadályozza a gyártási hibák előfordulását. Digitális dokumentumként, akár médiafájlokkal kezeli és megjeleníti a munkautasításokat. Egy adott terméknek a gyártósoron vagy munkaállomáson történő gyártásához a kezelők oktatása és irányítása az üzemeltetők számára könnyen követhető a lépésről lépésre szóló utasításokkal. Tartsa naprakészen a munka utasításokat, és kezelje hatékonyan a változásokat a központi útmutatóban tárolt munkautasítási fájlok segítségével.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!