Historian Client

Nagyteljesítményű adatelemző szoftver, amely átfogó megoldást nyújt az egyszerű könnyen elkészíthető jelentésektől a professzionális ipari adatelemzésig.

A Historian Client egy nagyteljesítményű elemző és jelentés készítő szoftver, amely a Wonderware Historianhoz csatlakozva, a termelés valós idejű és múltbéli állapotának részletes megismerhetőségét a kezelők, mérnökök és vezetők kezébe adja.

A valós idejű és múltbéli adatok diagramjainak és jelentéseinek elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű. A kezelők, a mérnökök és a döntéshozók azonnali pillanatképet kaphatnak arról, hogy mi történik bármilyen ipari folyamat során. A jelentéseket és az adattrendeket asztali számítógépükön, laptopjukon vagy böngészőjükön keresztül elemezhetik és tekinthetik meg, a Microsoft Office, az  InTouch HMI , vagy akár egyedi szoftveralkalmazások segítségével.

Nyerjen betekintést az adataiba

Bányássza ki a lényeget az eltárolt adataiból a Historian Client adatelemző szoftverrel. Ossza meg biztonságosan adatait munkatársaival és rendszereivel, akár az irányítási, akár az üzleti hálózaton keresztül. A Historian Client segítségével hatékonyabbá válik a hibaelhárítás, az önkiszolgáló jelentések készítése és a folyamatos hatékonyságjavítás.

A Historian Client legelőnyösebb tulajdonságai a felhasználók szerint:

 • A Historian valósidejű adatainak láthatósága nagyvállalati szinten.
 • A hibaelhárítás gyorsabb, könnyebb és pontosabb.
 • Az önkiszolgáló termelési jelentések és hatékonyság elemzések azonnal megoszthatók e-mailben vagy az interneten.

Nagyobb kapacitás, hatékonyság és adatbiztonság

A Historian Client által elért és felhasznált termelési adatok speciális kiterjesztett táblákban tárolódnak. Ez, valamint az időalapú kiterjesztések meghaladják a Microsoft Transact-SQL alap funkcionalitását, és lehetővé teszik az idősoros adatok feladathoz illeszkedő hasznosabb visszaolvasását. A felhasználó összekapcsolhatja az adatokat más táblákkal az adatok hatékony visszanyerése érdekében.

 • 2 % szükséges adattárolási helyigény a tényleges adamennyiségre vetítve
 • 2+ millió mintavételezett adatpont
 • 150.000 adatpont / másodperc mintavételi gyakoriság
 • 40-szeres tömörítés

Üzleti előnyök

 • Az ilyen nagyteljesítményű és könnyű hozzáférés a termelési adatokhoz többszörösen kitermeli a saját bekerülési költségeit.
 • A termelékenység növelése és a költségek csökkentése
 • Az egységes központi üzemi adatbázis növeli a termelékenységet, miközben csökkenti a hibákat és a működési költségeket.
 • Áthidalja az IT és az OT közötti szakadékot
 • Az üzemi adatok hatékonyabb felhasználása a termelési és az üzleti stratégia jobb összehangoltságát eredményezi.
 • Tervezettség és megfelelőség

Alkalmazások és jelentések

A Historian Client több alkalmazást tartalmaz, amelyek célja a Historianban tárolt adatok értékének maximalizálása. Az üzemi és folyamat adatokhoz való könnyen használható felületekkel megvalósított hozzáférés megkönnyíti a hibaelhárítást, kimutatja a hatékonyság hiányát és kiküszöböli az adatok megkeresésének időigényes folyamatát. Az összes alkalmazás elérhető web böngészőből az  Information Server segítségével .

Alkalmazások

Trend

Professzionális grafikonok és trendek. Készítsen lenyűgöző trend elemzést mind a valós idejű, mind a múltbéli adatokhoz. Problémák gyökerének és a termelés fejlesztési lehetőségeinek gyors megtalálása.

Munkafüzet

Készítsen folyamatadat-jelentéseket, amelyeket megoszthat az üzemben, intraneten vagy az interneten, ezzel az Excel-kiegészítővel.

Web publikálás

Trendek, jelentések és munkafüzetek közzététele az Information Server segítségével, egyszerű menüválasztással.

Jelentéskészítés

Készítsen jelentéseket a Microsoft Word alkalmazásban ezzel a praktikus kiegészítővel. Mentse el és tegye közzé a jelentéseit szabványos formátumban a Historian Query Client segítségével.

Lekérdezés

Hozzon létre egyéni SQL lekérdezéseket SQL szakértelem nélkül. Használhja együtt más Historian Client alkalmazásokkal vagy önálló eszközként.

A Historian Client jellemzői

A megjelenítés, az adatkezelés, az elemzés és a jelentési funkciók kiegészítik egymást, hogy segítsenek jobban megérteni a folyamatokat.

 

Rendelkezésre állás és üzleti folytonosság

A Historian Client teljes mértékben kihasználja a Historian redundancia képességeit. Ha az elsődleges Historian szerver offline állapotban van, a Historian Client automatikusan vált egy másodlagos Historian szerverre. Amint az elsődleges Historian online állapotba kerül, a Historian Client automatikusan visszatér az elsődleges Historianhoz, a felhasználó zavarása nélkül.

Bővíthetőség

A vállalati alkalmazásokkal való zökkenőmentes integráció érdekében a Historian Client olyan komponensekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az erős analitikai és vizuális képességek integrálását a felhasználó saját alkalmazásaiba.

A Historian Client a System Platformra épül, amely példátlan skálázhatóságot és funkcionális gazdagságot tesz lehetővé az ipari alkalmazásokban. A System Platform segítségével a felhasználók teljes termelési és teljesítménykezelési megoldásokat építhetnek egyetlen, integrált fejlesztési platformon keresztül – időt és fejlesztési erőforrásokat megtakarítva.

Az alkalmazások kis méretben indulhatnak, és szükség szerint teljes vállalati megoldássá nőhetnek.

 

Ügyfél-vezérlő objektumok

Az komponens alapú .NET és ActiveX vezérlők könyvtára lehetővé teszi a Historian Client használatár egyedi alkalmazásokban. Ezek az összetevők kompatibilisek az InTouch-al és harmadik fél által készített alkalmazásokkal, például a Microsoft Internet Explorerrel és a Visual Studio fejlesztő rendszerrel.

Lássa mi történik

Termelési adatainak megejelenítése a saját böngészőjével vagy olyan alkalmazásaival – mint például a Microsoft Office, az InTouch HMI, vagy akár egyedi szoftveralkalmazások.

Tervezzen lekérdezéseket

Hozzon létre egyéni SQL lekérdezéseket SQL szakértelem nélkül. Használhja együtt más Historian Client alkalmazásokkal vagy önálló eszközként. Készítsen lekérdezéseket a Microsoft Word vagy Excel alkalmazásban gyorsan.

Közzététel a weben

Trendek, jelentések és munkafüzetek közzététele az Information Server segítségével, egyszerű menüválasztással. A hibatűrő tulajdonságok lehetővé teszik a váltást a redundáns kiszolgálókra, bármikor, automatikusan.

Vegye észre a trendeket

Értse meg a múlt történéseit, tapasztalja meg a jelen, sőt jelezze előre a jövőt. Gyorsabban juthat el a problémák gyökeréhez, és tisztán láthatja a fejlesztési lehetőségeket.

Hozzon létre jelentéseket

A valós idejű és múltbéli folyamat adatokat adja minden döntéshozó kezébe, beleértve a kezelőket, a mérnököket és a vezetőket is. Mentse és tegye közzé szabványos dokumentum formátumban, például Microsoft Word dokumentumban vagy Excel munkafüzetben.

Növelje az elérést

Integráljon más alkalmazásokba, teljes alkotóelem alapú .NET és ActiveX vezérlőkkel a többi alkalmazás kibővítéséhez; használja a C # és .NET integrációt a vezérlő architektúrákba.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!