Business Intelligence

 

Üzleti intelligencia a termeléshez

A Wonderware Intelligence egy megoldás, amely része az AVEVAOperations Management ajánlatának az EMI (Enterprise Manufacturing Intelligence) rendszerek számára, lehetővé teszi a múltbeli és aktuális információk gyűjtését, feldolgozását, jelentését és elemzését. A vezetői irányítópultok az adatok bemutatására szolgálnak, amelyek a kulcsfontosságú KPI-khez (Key Performance Indicators) való hatékony hozzáférés révén lehetővé teszik a gyártó vállalkozások állapotának egyszerű megjelenítését és a gyors, pontos döntések meghozatalát.

  • A már meglévő architektúrához lehetőség van az Enterprise Manufacturing Intelligence jelentési és elemzési rendszerének a hozzáadására
  • A kulcsfontosságú teljesítménymutatók – KPI-k – egyszerű hozzáférése és megjelenítése gyári vagy vállalati szinten
  • A meglévő erőforrások felhasználása a vezetői irányítópultok egyszerű és intuitív tervezéséhez
  • Wonderware rendszerek és harmadik féltől származó rendszerek használata adatforrásként
  • Az adatok megjelenítése és átalakítása az ArchestrA technológiába épített intuitív modellépítő eszközökkel

Előnyök

A Wonderware Intelligence olyan eszköz, amelyet bármely vállalkozás használhat. Jól működik az élelmiszeriparban, a fémmegmunkálásban, a vegyiparban és az energiaiparban. Ez lehetővé teszi a vállalati menedzsmenthez szükséges információkhoz való hozzáférést, függetlenül attól, hogy létező Wonderware rendszerekből vagy külső ERP, LIMS (laboratóriumi információkezelő rendszer) vagy más rendszerekből származnak-e. A Wonderware Intelligence szabványosított és összesített adatok forrását nyújtja a társaságnak, amely javítja a stratégiai döntéshozatali folyamat minőségét, és lehetővé teszi a vállalat által generált költségek és nyereségek elemzését.

A Wonderware Intelligence lehetővé teszi a meglévő rendszerek értékének és felhasználhatóságának növelését. A meglévő adatok megfelelő feldolgozása megkönnyíti az EMI rendszer használatát, méretezhetőségét, és gyorsabban hozza a várt végrehajtás utáni előnyöket.

Gyors és intuitív műszerfal létrehozási folyamat

A Wonderware Intelligence oly módon lett megtervezve, hogy egy folyamatmérnök vagy operátor könnyen megteremtse és közzétegye saját irányítópultját a meglévő intelligenciainformációs modell felhasználásával. Ennek köszönhetően nincs szükség az informatikai osztály erőforrásainak bevonására ezekbe a tevékenységekbe.

Wonderware Intelligence rendszer komponensei

A Wonderware Intelligence a Wonderware által szolgáltatott adatok jelentéssel és elemzésével kapcsolatos funkciók természetes kiterjesztése. A Wonderware Inteligence termék a következő komponenseket tartalmazza:

Intelligence server

Az Intelligence Server olyan kulcsfontosságú funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a kontextuális információs modell felépítését. Az intelligenciakiszolgáló egyetlen szerverre vagy több szerverre építhető, amelyek különböző helyekről osztják meg az adatokat. A felhasználó több adatbázis hierarchikus struktúráját építheti fel, amely lehetővé teszi egy ún. adattárház létrehozását.

Intelligence Standard Client

Az Intelligence Standard Client hozzáférést biztosít a közzétett műszerfalakhoz, és lehetővé teszi a felhasználó számára a tartalom keresését. A standard kliens könnyen kezelhető és intuitív hozzáférést biztosít az adatokhoz.

Intelligence Analytics Client

Az Intelligence Analytics kliens lehetővé teszi a felhasználó számára az adatok elemzését, valamint gazdag és intuitív irányítópultok közzétételét, amelyek képességei lehetővé teszik a többszintű adatelemzést. Az Analytics kliens lehetővé teszi az Information Server, a HistorianClient és az Archester segítségével létrehozott jelentések és irányítópultok konfigurálását.

Irányítópult szerver

A Dashboard Server lehetővé teszi a jelentések közzétételét egy webszerveren. A felhasználók csak a webböngészővel létrehozott irányítópultokat és jelentéseket tekinthetik meg.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!