Ipari információkezelés és szolgáltatás

Edge to Enterprise 2020 megoldások

Edge to Enterprise 2020

Az adatok begyűjtése

Az emberek, eszközök és folyamatok minden nap nagy mennyiségű adatot generálnak, de a megfelelő értelmezés és összefüggések nélkül ez csak egy haszontalan adattömeg. Az ipari információkezelés nem csupán az adatok gyűjtéséről és tárolásáról szól. Ehelyett a legappróbb részletekre kiterjedő elemzést jelenti, hogy felfedezhetővé és felhasználhatóvá váljon a  a szervezet számára a begyűjtött adatokban rejlő érték.

A hatékony információkezelés felhasználja és értelmezi az Ön – termelő eszközökről, rendszerekről vagy szervezeti silókról – gyűjtött adatait, és az üzleti intelligenciával kombinálja, hogy hatékony működési betekintést nyújtson. A letárolt adatok élő információs hírcsatornákká alakításával segítünk a problémák elhárításában és a trendek felismerésében, amelyek segítenek a szervezeti működés javításában.

Hogyan értelmezhetők a folyamatokkal kapcsolatos információk?

Műveletei számtalan adatot generálnak, de mit mondanak ezek az adatok valójában? Az AVEVA operatív betekintést nyújtó szoftver portfóliója segítséget nyújt a kritikus adatok konszolidálásában és az összefüggések felderítésében, hogy kiderüljön, hogyan teljesít a vizsgált ipari létesítmény.

Az AVEVA ipari információ feldolgozási megoldása

Világszerte több mint 75 000 licenccel értékesített ipari szoftverünk az egész világon ismert a megbízható adatgyűjtés és az ipari folyamat információk intelligens bemutatása terén. Megfigyelő és ellenőrző szoftver portfóliónk lehetővé teszi a szervezetek számára az IT / OT információs lyuk áthidalását, az adatokhoz való hozzáférést a vállalkozás egészében, és ezeket az adatokat elemezheti, hogy gyakorlati betekintést nyerjen a téynleges folyamat jellemzőkbe.

Az AVEVA megoldások használatának előnyei

  • Magabiztosan hozhat döntéseket az operatív fejlesztésekről
  • Az üzleti zavarok megelőzhetőek
  • Archiválja a kritikus múltbéli adatokat későbbi elemzés és referencia célból
  • Kiküszöböli a több helyszínen működő vállalat földrajzi korlátait

Továbbfejlesztett információkezelés

A szoftver portfóliónk teljes mértékben lefedi a folyamat hisztorizálás, az intelligencia, a jelentéstétel és az hatékony elemzési igényeket – akár helyszínen, akár a felhőben, vagy mindkét területen egyidejűleg. A nyílt, rendszersemleges csatlakoztathatóság és a méretezhető architektúrák révén kihasználhatja a fejlett ipari információkezelés (IIM) előnyeit, amelyek támogatják a digitális átalakulást és az IIoT kezdeményezéseit ma és a jövőben is.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!